NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Min Kunst på Gentoftegade 33. Kunstkonsulenterne er der tirsdag til fredag kl. 12-17.30 og lørdage 11-14.

Jeg har indgået et samarbejde med Kaffebaren Nobel, som har åbent fra kl 9-18 alle dage. Kom og smag deres lækre kaffe og mad og nyd min kunst samtidig. Vi glæder os til at se jer.

 

Lina Murel Jardorf

Æbleblomst Gård / Kollerød Bygade 36 / Allerød

Gentoftegade 33 / Gentofte / Lyngby Torv 5 / Kongens Lyngby

23 99 18 99 / LinaArt.dk / Lina@LinaArt.dk

Besøg NORD’s Kultur butikker her:

Interview  med Pia Hutters: – fra cand.polit til kunstner

Interview med Pia Hutters: – fra cand.polit til kunstner

Jeg mødte Pia for 5 år siden, da hun netop havde valgt at lægge sin uddannelse som cand. polit bag sig for nu fuldt og helt at hellige sig kunsten. Søren Kierkegaard bruger udtrykket “be-slutningens skønhed” om det at vælge. Oftest når man skal vælge, handler det om et “ja” eller “nej”, men husk at dét ikke at vælge også er et valg. Pia har brudt cirklen og derigennem etableret viljen til at ville, som skaber evnen til at kunne.

læs mere
Helene Høie’s kunst

Helene Høie’s kunst

Indeholder stor magi – Jeg skrev for nogle måneder siden en artikel i dette magasin med temaet ”Den svære kunst at investere i kunst”. Det er meget sjældent, at jeg anbefaler konkrete kunstkøb, men der er undtagelser – og her kommer en af dem. Nu er jeg ikke den eneste, der er faldet for Helenes kunst. For 11 år siden var Peter Augustinus min nabo på Læsø. Vi delte mange interesser. Kunst, natur og ikke mindst Læsø. Ved en lejlighed besøgte vi Helenes atelier på Læsø. Det var tydeligt, at Peter var meget betaget af den oplevelse – det samme var jeg.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X