Vælg en side

Velkommen til Hotel Breitenburg, dit nye feel-good sted.

Elegant, moderne med tradition
Hotel Breitenburg er et  eksklusivt hotel med fascinerende historie, en restaurant med førsteklasses køkken og specialiteter fra regionen og sidst, men ikke mindst: et spaområde, hvor du kan slappe af, finde sjælero og genoplade dine batterier.

Beliggenheden er i top
Midt i Slesvig-Holstens vidunderlige natur, omgivet af smukke gamle træer og en førsteklasses golfbane er hotel Breitenburg opstået.

80 komfortable værelser
inviterer med moderne møbler til afslapning og velvære. Uanset om det er et hyggeligt dobbeltværelse, en etagelejlighed eller en rummelig suite handler det alle steder om at føle sig godt tilpas.

Spa
Det rummelige Spa område vil inspirere dig. Uanset om det er en beroligende kosmetisk behandling, revitaliserende rensningsritual i tyrkisk bad eller et forlænget sauna-ophold efterfulgt af forfriskning i infinity-poolen, der skifter fra indendørs til udendørs pool afhængigt af vejret.

Sauna world
Et sted for hvile og regenerering. Forskellige saunaer med infrarød varme eller traditionelt 60 grader (biosauna) til 90 grader (finsk sauna) er skræddersyet til vores gæsters individuelle behov.

Svømmetur
Infinity-poolen på 7 x 15 meter giver indtryk af uendeligt plads og en følelse af afslapning kommer, med udsigt til kanalen, der langsomt flyder afsted, helt af sig selv.

Hotel
Restaurant
Spa
Fester
Arrangementer

Vi tilbyder

Værelseskategorier:
Classic
Superior
Superior med udsigt til kanalen
Maisonette-suite
Deluxe med udsigt til kanalen

Spa menu
Top ansigtsbehandlinger
Top krop
Ayurveda
Massage
Top Manicure & Pedicure

Restaurant Johann
Morgenmad
Frokost og eftermiddagsnydelse
Front cooking oplevelse med buffet

Fester og Møder 

Oplevelser
Ridning og ridesport
Golf
Cykel- og vandreture
Slot Breitenburg
Vinsmagning
Kanotur
Jagt m.m.

 

Følg os

Hotel Breitenburg

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

error: Indhold er beskyttet.