Vælg en side

Der venter saltvandsindsprøjtning for krop og sjæl og vilde kulinariske oplevelser på Ystad Saltsjöbad – kun lidt over en time væk fra Hellerup… Bare spørg NORDs redaktør, som er fan efter to dage.

Efter blot 1 time og 30 minutter fra Hellerup ankommer vi til Ystad Saltsjöbad. Allerede ved ankomsten bliver vi ramt af den slags feriestemning, man mest finder i Sydeuropa: Havduft og nåletræer. Man får bare lyst til at slippe stress og tanker og overgive sig til sparesortet, som ligger og venter på én omgivet af smuk og indbydende natur. Indenfor i det 120 år gamle badehotel, som er fuldstændig renoveret og opdateret med moderne og eksklusive spafaciliteter, bliver vi mødt af et smilende personale i en hyggelig reception.

Nordens Middelhav

Vores værelser er på førstesalen og har den smukkeste udsigt direkte ud til Østersøen. Faktisk minder det mere om at stå på en balkon ved Middelhavet! Indretningen er vellykket med kombinationen af historie, hygge og beroligende atmosfære. Det er lige før, vi føler os som gæster i TV2-serien Badehotellet. Her er en helt særlig æstetik og ro, og som man sjældent møder andre steder.

Privat forkælelse på tagterrassen

Efter indlogeringen tager vi hul på programmet, som vi har fået tilsendt på forhånd. Af en venlig medarbejder bliver vi ført gennem hotellet og op til den eksklusive tagterrasse, som vi har helt for os selv i to timer. Vi bliver kun forstyrret af roomservice, som kommer efter kun ét tryk på den opstillede telefon. Vi har den smukkeste havudsigt til den ene side og pool-området på den anden side. Der er virkelig forkælelse og fordybelse på alle parametre.

Eksklusive spaoplevelser

På andendagen nyder vi badehotellets fantastiske faciliteter. Lido Club & Spa hedder stedets spaområde. Opvarmede pools inde og ude, afslappende musik, drinks, champagnepool, sauna, relax-område. Man kan også få den ultimative spaoplevelse med The Greek Experience: Som at træde ind i en tropisk regnskov og få alle sine sanser vakt.

Fristende gourmet

Der bliver kræset for maden på Ystad Saltsjöbad. Den første aften spiser vi på restaurant PORT. I en næsten fyldt restaurant med god stemning får vi serveret en skøn 3-retters menu. De fransk-nordiske retter, alle baseret på sæsonens råvarer, er yderst velsmagende. Eneste minus i den samlede oplevelse – igen fabelagtig havudsigt – er den lidt for høje musik.

Villa Strandvägen er et must

På vores sidste dag går vi 50 meter hen til Villa Strandvägen. Et gammelt og fint, lille badehotel i tilknytning til Ystad Saltsjöbad. Omgivet af nåle-træer og med havet svagt brusende i baggrunden er det bare så svensk og idyllisk. Menuen er delvist forudbestemt af køkkenet. Der er virkelig tænkt over både det visuelle indtryk og smagsoplevelsen. I kombination med den fornemme service og den autentiske atmosfære er oplevelsen helt unik. Bag-efter er vi enige om, at det har været en af vores bedste madoplevelser. Så herfra en helt klar anbe-faling, og nærmest et must, når man skal forkæle sig selv på en af Nordens mest suveræne spa- og hotelresorts.

 Villa Strandvägen kan anbefales på det kraftigste til en unik madoplevelse.

Hyggeligt med åbent køkken, så man kan følge med i kokkenes tilberedning.

Priser

Ystad Saltsjøbad tilbyder flere pakkeløsninger og har jævnligt gode tilbud.

Seaview Junior Suite

2 dage for 2 personer
inkl. stor morgenmad.
6.500 kr.

 

Rooftop by Lido

Privat tagterrasse inkl. champagne.
2 timer 1.000 kr.

 

Restaurant PORT

3-retters menu (ekskl. drikkevarer)
330 kr. pr. person

 

Villa Strandvägen

Køkkenchefens valg fra dagens menu.
4 serveringer.
600 kr. pr. person

 

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Kære læsere

Kære læsere

Tak for et fantastisk år sidste år! Når jeg ser tilbage, kan jeg ikke andet end blive overvældet af tak-nemmelighed for den utrolige rejse, vi har haft med NORD Magasinet. Fra det travle NORD Julemarked på Skovriderkroen med 25.000 gæster til den pul-
serende aktivitet på vores online platform nord-magasinet.dk, har det været en sand fest at dele vores passion for fejringer og livets glæder med jer.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X