Vælg en side

NORD Magasinets chefredaktør tog sig tid til hot yoga og saunagus i Wellcome Fitness & Spa i sin pressede kalender. Det var tiden værd, for hun gik derfra fuldstændig afstresset og fyldt op af ny energi. Prøv det selv.

Når man som jeg har en 80 timers arbejdsuge, samt træner 5-7 timer og går ture med min hund, som nok når op på 14 timer om ugen, så kunne jeg ikke lige se, hvordan jeg skulle få presset fire dage ind med hot yoga og saunagus i Wellcome Fitness & Spa. I alt 10 timer jeg kunne bruge på mit arbejde, min hund eller min træning. Men jeg blev klogere.

Dygtig underviser guider dig igennem

Hver session starter i Wellcomes lækre yogasal. Hold-lederen er Lila Cristine Lutz, kaldet Lila. Hun er roen selv. Rank og klædt helt i hvidt. En erfaren healer og yogalærer der dygtigt guider os igennem yogastillingerne i det 37 grader varme lokale. Det er som at være i en anden verden. Rolige og dybe toner lyder fra krystalrør og krystalsyngeskåle som Lila spiller på. Lydene er med til at understøtte yogaøvelserne. Jeg er her med min træningsveninde Mia. Hun ser også helt rolig ud.

Behandlinger i Well come fitness

Først yoga og så saunagus

Selve yogaen er baseret på kundalini-yoga, som kort beskrevet går ud på at bruge lyde og mantra i undervisningen, dynamiske og rytmiske yogaøvelser og afspænding. Vi fik også velduftende olier i hænderne til at rense sindet med. Efter yogaen er det tid til saunagus i syv minutter i Wellcomes smukke spa. En gong-gong lyder ved start og slut. Lila kommer forskellige æteriske olier iblandet vand henover de varme sten, og vifter håndklæder, så varmen kommer rundt i lokalet. Varmt, beroligende og livgivende. Til sidst et dyp med hele kroppen i et bassin med iskoldt vand. Dernæst 10 minutter i en sofa med detox-te og frugt, inden det hele gentager sig. I alt to gange.

Varm behandling i well come fitness

Mit udbytte

Men hvordan virkede det så? Især på en som mig, der er 110 procent dedikeret til mit arbejde og træning? Første dag gik der 45 minutter før jeg kunne slippe tankerne. Anden dag kun 25 minutter. Til sidst var jeg kun et kvarter om at være 100 procent til stede i det, vi var der for: At slappe af og få ny energi.

Well come fitness i Waterfront shopping

De dyrkes fitness i well come fitness

Welcome Fitness & Spa

Besøg NORDs Skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.