Vælg en side

Du behøver ikke tage langt væk for at mærke storbyens puls og blive forkælet på lækkert hotel og nyde udsøgt gastronomi. Gør som os og tag på kærestetur på Hotel d’Angleterre.

Min kæreste og jeg ville på en miniferie sammen. Men vi havde ikke lyst til at bruge dyrebar tid på fly og transport. Derfor faldt valget på en af landets få femstjernede hoteller – d’Angleterre i København. I bil tager det kun 15 minutter at køre ind til Kongens Nytorv, hvor det kendte hotel er. Vi glædede os derfor meget til en dag, aften og nat på luksushotel, selvom det ’bare’ er i København.

Legendarisk hotel

Hotel d’Angleterre kan dateres helt tilbage til 1755, og genåbnede i 2013 efter to års renovering. Bl.a. blev hotellets samtlige 92 rummelige værelser og suiter smukt renoveret til elegant indrettede værelser og luksussuiter, hvor det klassiske og det moderne komplementerer hinanden. Vores suite er med stue og badeværelse. På et bord står champagne, chokolade og nødder. Vi skænker os et glas og stiller os ud på den lille altan. Taler om verdensnavne, som igennem tiden har boet på det legendariske hotel. Vi taler også om, at på den korte tid, vi har været her, føler vi os så godt taget imod. Fra hotelreceptionisten til velkomsten med bobler og nødder på værelset. Her er tænkt over det hele.

Strøgtur og spa

Efter vi har pakket ud, tager vi en strøgtur. For det er d’Angleterre jo også: et besøg i København, hvor vi kan lege turister for en dag. Strøget er faktisk Europas længste shoppinggade og kun 50 meter væk. Det er hyggeligt at ose, men vi skal også i spaen Amazing Space, som holder til på d’Angleterre. Du behøver ikke være hotelgæst for at benytte dig af denne skønne perle, hvor vi bader, læser avisen på solsenge og nipper til friskt kildevand. Her er roligt og lunt, så det er nemt at få sig en powernap. Er du ekstern gæst, skal du booke en tid for at benytte Amazing Space’s spafaciliteter.

Gastronomisk show

Veludhvilede og nyvaskede, og ikke mindst klædt på til lejligheden, sætter vi os til rette i Marchal. Hotellets Michelin-restaurant, som serverer moderne fransk med et nordisk touch. Det er en smuk og næsten overdådig elegant restaurant, hvor der både i indretning og på tallerknerne kræses om de sanselige detaljer.

Efter nogle lækre starters får vi signaturretten Canard à la Presse. Rosa-tilberedt andebryst serveret med sauce legeret i andens egen juice. En helt unik gastronomisk ret, hvor kokken udfører en stor del af det ved bordet. Det er lidt af et show, der bl.a. involverer en ekstraordinær presse lavet af sølv. Vi har ikke set noget lignende før, og heller ikke smagt noget tilsvarende. Kødet smager helt utrolig godt og saucen er fløjlsblød.

Trætte og glade

Vi nyder vinen, hinanden, en skøn dessert og den fantastiske service, som er så kendetegnende for d’Angleterre. Mætte og glade afslutter vi på Balthazar. En skøn champagnebar med god stemning, som også laver mange cocktails, bl.a. en perfekt Espresso Martini. Da vi endelig går til ro, sover vi begge som en drøm og vågner friske til en overdådig brunch. Det er ikke sidste gang, vi tager på ferie på d’Angleterre.

d’Angleterre
Kongens Nytorv 34 / København K
Bordreservationer: 33 12 00 94
dangleterre.com

Åbningstider
Morgenmad Mandag–fredag: 7–10.30
Lørdag & søndag: 7–11
Frokost: 12–16.30 / Aften: 18–22
Fredag & lørdag er køkkenet åbent til kl. 23.

dangleterre.com

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Sommer og skrald i vores gader

Sommer og skrald i vores gader

I et år har vi passet på hinanden. Vi tager mundbind på. Spritter hænder og holder afstand. Og det bliver vi ved med, nu hvor butikkerne igen er åbne. Men passer vi også på butikkerne?

læs mere
Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.