NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Vinter-OL står for døren, men har du ikke indløst billet til Beijing kan du købe både guld, sølv og bronze i gadgets. For en sportsnørd er der nemlig ikke noget som at kunne måle og veje enhver præstation ned i mindste detalje. Her er nogle af de mest gale og geniale gadgets til sport i 2022.

Klogt Sjippetov
Tangram sjippetovet er et fremtids-makeover af det traditionelle sjippetov. Hele 23 LED’er og et væld af magnetiske sensorer kan overvåge træningsdetaljer, kalorieforbrænding og endda logge dataene. Klogt sjippetov! Set hos Apple.com til 699 kr.

Bakteriedræbende intelligent håndklæde
Under en anstrengende træningssession genererer kroppen store mængder af bakterier. Mizu-håndklædeteknologien får stoffet til at skifte farve, når der er bakterier på overfladen. Håndklædet har også sølvfibre, som kan dræbe 99% af bakterierne på stoffet. 199 kr. for 2 stk.

Den intelligente skosål
NURVV er et intelligent sensor-system, som du let anbringer i skoen. NURVV fungerer som indlægssåler og givet statistik om kadence, skridtlængde, fodslag, pronation og balance for perfekt optimering af din løbestil. Set hos bigapplebuddy.com til 1.967 kr.

Gigantisk løbesko
Hoka har de senere år vundet stor anerkendelse hos ultraløbere og andre mængdetrænere. Deres sko ligner farverige gigant mutanter, men personligt har deres superabsorberende teknologi holdt mig skadefri i årevis. Hoka One, Bondi X er seneste skud på stammen. De tykke, bløde sko kombineres med en kulfiberplade, der gør skoen mere stabilt. Ja, tak! Set hos Loeberen.dk til 1.999 kr.

Den selvrensende vandflaske
For os der løber ultra-trail løb, kan det tit være et problem at have væske nok med. Larq-vandflasken bruger UV-lys og renser vand, og fjerner 99,9 procent af E-coli bakterier, vira og forurenende stoffer.
Så du kan tappe din væske fra et vandløb langt ude i vildmarken! Set hos Miinto.dk til 811 kr.

Bedre end nogensinde
Fitbit bliver hele tiden bedre. Charge 5 er slank, vandtæt og har indbyggede Spotify-, GPS- og Fitbit Pay betaling. Det nye Active Zone-system gør det ekstra motiverende for cyklister, trailløbere og svømmere. Fitbit er bedre end nogensinde! Set hos Coolshop.dk til 1.399 kr.

’De gode gamle dage’
Har du også savnet det gode gamle Polaroid kamera? Det har jeg! Man kunne lige tage et billede af hele fodboldholdet, få det printet ud af kameraet og hænge det op på væggen i klubhuset med det samme. Polaroid Now+ tager klassiske Polaroid-billeder, men du kan også koble det til din telefon via Polaroid-appen og være kreativ med funky filtre, dobbelteksponering og meget mere, inden du printer direkte fra kameraet. Set hos Coolshop.dk til 1.199 kr.

DJI Mini 2 Drone
Du kan få de vildeste billeder af din træning fra en drone. DJI Mini 2 Drone er en lille flyvemaskine på 250 gram. Du kan optage din træning i 4K-video, og med hele 30 minutter i luften kan man lige nå at filme en hel 10 kilometers spurt, hvis bare man løber hurtigt nok. Set hos Droner.dk til 3.569 kr.

Indendørsmagi
Garmin Tacx NEO 2T er dit indendørs alternativ, når regnen pisker ned. Cykeltræningsmaskinen kan afstemmes til ethvert ønsket træningsniveau. Smart! Set hos Cykelexperten.dk 8.799 kr.

Form Smart svømmebriller
De geniale Form Smart Swim Goggles svømmebriller viser dig tempo og afstand inde i brillerne, mens du svømmer! Du kan endda downloade og se en træning bagefter og tjekke din teknik. Det er super motiverende for de ellers lidt lange timer i svømmehallen. Set på Ebay.co.uk til 1.995 kr.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Top 10 sejler-gadgets

Top 10 sejler-gadgets

Nu bliver sejlersæsonen skudt i gang. Derfor er det på høje tid at få de rigtige 2022 gadgets med ombord på båden. NORD har her 10 bud på de bedste sejler-gadgets. Ship ohøj!

9 gadgets som selv julemanden ønsker sig til jul

9 gadgets som selv julemanden ønsker sig til jul

NORD Magasinet præsenterer i anledning af julen både helt vilde og mere beskedne gadgets. Se højttalersættet til over en million, den 10 meter høje julemand eller i den mere beskedne ende en stemmeassistent til 500 kroner inklusiv højttaler. En monsterdyr mobil: Mange ville elske denne sag under træet. IPhone 13 Pro Max er den absolutte konge blandt smartphones lige nu. Prisen er også derefter. Den billigste udgave koster 9.699 kr., men skal du have topmodellen med 1 TB hukommelse skal du bløde 14.199 kr. For pengene får du et professionelt 12MP tredobbelt kamera, verdens hurtigste chip i en smartphone, og et væld af lækre nye funktioner indpakket i specialglas og stål, der gør, at telefonen forhåbentlig ikke smadres ved mødet med fortovet. Test det ikke! Set hos Elgiganten Fra 14.199 kr.


error: Indhold er beskyttet.
X