Vælg en side

Få årets sundhedstips og inspiration til træning, kost og  vitaminer.

Sundheden starter i tarmen

Professor Oluf Borbye Pedersen, som forsker i tarmenes betydning for en lang række livsstilssygdomme, er hot. Få opskriften på hans grønne (tarm)grød, og en masse andre opskrifter og nyttig viden i “Tarme i topform”. Politikens Forlag
269 kr.

Vitaminer til hjernen
Det er ikke bare kroppen, du skal holde sund, men også hjernen. B-vitaminer er et must. C-vitamin skal du også have nok af, og så er de sunde fedtstoffer fra fed fisk eller fiskeolie guf for hjernen.

Er du også vild med padel?
Blandingen mellem tennis og squash er indbegrebet af tempofyldt sport med sjovt og socialt samvær. Denne ketsjer fra Head Gravity Motion, med et diskret og feminint design, er et must på padelbanen.
Set hos Ellos til
1.259 kr.

Yolates for sind og krop
Træningsform udviklet af den danske danser Mikala Marilyn Kissi, som kombinerer yoga, pilates, dans og meditation. Du får sved på panden og tonet musklerne, men også trænet bevidstheden og styr på stressen. Flere yoga-studier tilbyder yolates. Læs mere: Livingyolates.com

Gratis motion med stor effekt
Snør skoene og ud til skov og strand! Forskning viser, at en halv til en hel times gåtur eller siddende afslapning i naturen sænker stressniveauet akut og fremmer vores mentale helbred.

Sund søvn med plaster
Sover du med åben mund, forstyrres ilt/kuldioxid-balancen i dit system og forårsager hyperventilation, der resulterer i iltmangel og urolig søvn. Mange oplever at være mere friske og energifyldte efter en nat med plasteret på munden.
Sleep Tape (The Original)
fra 69 kr.
hos Den intelligente krop.

Step-ups med håndvægte
Få ekstra ud af dine styrketræningsøvelser med håndvægte. Oplagt til lår- og balleøvelser, fx set-ups og lunges. Begynder 2-3 kg, erfaren 4-5 kg og opefter.

Uret er en  fast del af træningen
En af de stærkeste træningstendenser er med et ur på håndleddet. Apple Watch Ultra 2 er tech-gigantens nyeste og bedste med en urkasse på 49 mm i titanium i flykvalitet. Brug det til outdoor-aktiviteter, vilde oplevelser og udholdenhedstræning.
Set til 7.199 kr.
hos Humac

 

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Når krop og sind forenes

Når krop og sind forenes

Vi ved godt, at kroppen responderer døgnet rundt på sindet og omvendt.
Disse to dele af mennesket er i konstant kontakt og afhængighed med hinanden. MEN er vi BEVIDSTE om, hvilke fordele vi kan drage af denne sunde forbindelse, og hvilke ulemper vi bør navigere uden om?

læs mere
Kroppen er trumf

Kroppen er trumf

Du kan give tankemylderet frikvarter hos AP Sund, hvor bevægelse og
ikke mindst vejrtrækning spiller hovedrollerne.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X