Vælg en side

Få årets sundhedstips og inspiration til træning, kost og  vitaminer.

Sundheden starter i tarmen

Professor Oluf Borbye Pedersen, som forsker i tarmenes betydning for en lang række livsstilssygdomme, er hot. Få opskriften på hans grønne (tarm)grød, og en masse andre opskrifter og nyttig viden i “Tarme i topform”. Politikens Forlag
269 kr.

Vitaminer til hjernen
Det er ikke bare kroppen, du skal holde sund, men også hjernen. B-vitaminer er et must. C-vitamin skal du også have nok af, og så er de sunde fedtstoffer fra fed fisk eller fiskeolie guf for hjernen.

Er du også vild med padel?
Blandingen mellem tennis og squash er indbegrebet af tempofyldt sport med sjovt og socialt samvær. Denne ketsjer fra Head Gravity Motion, med et diskret og feminint design, er et must på padelbanen.
Set hos Ellos til
1.259 kr.

Yolates for sind og krop
Træningsform udviklet af den danske danser Mikala Marilyn Kissi, som kombinerer yoga, pilates, dans og meditation. Du får sved på panden og tonet musklerne, men også trænet bevidstheden og styr på stressen. Flere yoga-studier tilbyder yolates. Læs mere: Livingyolates.com

Gratis motion med stor effekt
Snør skoene og ud til skov og strand! Forskning viser, at en halv til en hel times gåtur eller siddende afslapning i naturen sænker stressniveauet akut og fremmer vores mentale helbred.

Sund søvn med plaster
Sover du med åben mund, forstyrres ilt/kuldioxid-balancen i dit system og forårsager hyperventilation, der resulterer i iltmangel og urolig søvn. Mange oplever at være mere friske og energifyldte efter en nat med plasteret på munden.
Sleep Tape (The Original)
fra 69 kr.
hos Den intelligente krop.

Step-ups med håndvægte
Få ekstra ud af dine styrketræningsøvelser med håndvægte. Oplagt til lår- og balleøvelser, fx set-ups og lunges. Begynder 2-3 kg, erfaren 4-5 kg og opefter.

Uret er en  fast del af træningen
En af de stærkeste træningstendenser er med et ur på håndleddet. Apple Watch Ultra 2 er tech-gigantens nyeste og bedste med en urkasse på 49 mm i titanium i flykvalitet. Brug det til outdoor-aktiviteter, vilde oplevelser og udholdenhedstræning.
Set til 7.199 kr.
hos Humac

 

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.