Vælg en side

Sig farvel til den trætte, triste vinterhud efter corona lockdown og genskab hudens fugtbalance og sunde glød på rekordtid. En foryngende kur med en ny unik skinbooster udglatter straks huden indefra og forbedrer strukturen og elasticiteten.

 

Er huden træt og grå og uden glød? Er du ked af rynkerne i huden og de gardinagtige lodrette linjer på kinderne? Eller på decolleté og hænderne? Så trænger din hud helt sikkert til et fugtboost. Den gode nyhed er, at du med et minimalt indgreb kan genoprette hudens spændstighed og fugtniveau. Og se virkningen lige på stedet! Det lille mirakel hedder BELOTERO® Revive og er en ny innovativ skinbooster, der både fugter huden med hyaluronsyre og tilfører glycerol.
– En unik kombination, der ikke bare giver let fylde, dér hvor du ønsker det, men samtidig genopbygger hudens ungdommelige fasthed og glød indefra. Helt naturligt. Det fortæller Pauline Sell Hellmann, grundlæggeren og ejeren af firmaet NOSCOMED, der i mere end 30 år har distribueret medicinske højkvalitetsprodukter til det æstetiske marked i Skandinavien. Revive adskiller sig fra andre skinboosters på markedet med sin banebrydende krydslinkende teknologi. Det gør, at skinboosteren integreres optimalt i huden, så resultatet bliver helt fint og jævnt – uden at ødelægge dit ansigts naturlige konturer.

Den bedste version af dig selv – uanset køn og alder

– Vi mister alle spændstighed med alderen. Især den nederste del af ansigtet bliver ramt, og huden bliver tyndere og mere kreppet at se på. Her kan de små bitte injektioner af skinboosteren give noget af styrken og elasticiteten tilbage, forklarer Pauline. Huden bliver simpelthen strammere og pænere at se på. Behandlingen kan også forebygge de første afslørende ældningstegn, reducere rynker og fine linjer og giver generelt en smukkere, mere velplejet og lækker hud med en jævn hudtone. – Og masser af glød! Glød er det nye sort, siger Pauline. Intet slår en strålende fugtmættet hud – uanset om du er mand eller kvinde.

 
Skinboosteren Revive giver huden et unikt fugtboost, der forbedrer hudstrukturen med fornyet glød.

 

Foryngelse i frokostpausen

Trenden i den kosmetiske verden er synlige resultater på et splitsekund. Vi er utålmodige, og vil ikke vente i måneder på virkningen. Det, der gør Revive til noget særligt, er også, at du straks kan se en effekt. Huden bliver umiddelbart løftet og glattet med en fin glød, og du kan smutte tilbage på jobbet straks efter behandlingen. – Du er hverken rød eller hævet, understreger Pauline. Hele behandlingen tager ca. 45 minutter (inkl. 20 minutter med bedøvelsescreme).

Frisk og holdbar naturlighed

Ifølge hende er den typiske førstegangskunde mænd og kvinder mellem 35-45 år, der er begyndt at spotte de første ældningstegn og gerne vil forbedre udseendet. Uden at ændre på det. Men behandlingen er god til alle aldre, og det er aldrig for sent at gå i gang. Eller for tidligt. Den unge brud vil måske gerne friskes op inden brylluppet og kan nøjes med en enkelt behandling, mens andre skal have tre behandlinger med 3-4 ugers mellemrum. På den måde bygges et fundament, så du kan nøjes med enkelte behandlinger senere for at holde det ved lige. Det fine ved den nye skinbooster er, at den netop ikke går ind og ændrer på udseendet, men blot forbedrer det, vi har.

Certificeret skønhed

Den dygtige certificerede behandler kan læse og bevare ansigtets karakter. Derfor får du også altid en samtale mindst 48 timer inden behandlingen, hvor I sammen afstemmer forventningerne til det færdige resultat. Et resultat, der typisk holder i op til et år efter 3 behandlinger. Prisniveauet er ca. 2.500 for én behandling (2 ml), mens klinikkerne ofte giver tilbud på et kurforløb med 3 behandlinger.

7 genveje til et friskere look med BELOTERO® Revive

• Forbedrer fugtniveauet og giver glød
• Booster hudkvaliteten og forfiner hudstrukturen
• Redefinerer hudens spændstighed
• Giver let fylde, der naturligt fremhæver ønskede områder
• Glatter huden
• Reducerer rødmen
• Reparerer solskader og akne-ar

 


Med en skinbooster er du kun få prik fra en stor forvandling – og kan fortsætte tilbage på arbejdet uden rødme eller hævelser. Kort sagt: Selfie-klar!

 

 

Om Belotero® Revive

BELOTERO® Revive består af 20 mg/ml HA + 17 mg/ml glycerol. HA (hyaluronsyre) er den samme volumengivende og fugtgivende komponent, som allerede findes i huden. En fillertype, som udglatter og udfylder fine linjer og rynker, genskaber hudens naturlige volumen samt genhydrerer huden. Studier har vist at BELOTERO® Revive forbedrer fugtniveauet i huden samt reducerer rødme i op til 36 uger. Over 90% af deltagerne i et studie ville anbefale behandlingen til venner, mens 100% af deltagerne viste en æstetisk forbedring. BELOTERO® Revive indgår i den prisvindende BELOTERO produktportefølje, hvis patenterede teknologi er registreret i hele verden og både er FDA-godkendt og CE-mærket.

 

Her anbefales 3 klinikker, som bruger skinboosteren Revive.
Book din næste tid her, og du er i sikre hænder.

cosmolaser.dk
antiageklinikken.dk
kalos.dk

Besøg NORDs Skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.