Vælg en side

Von Sperling Kosmetisk Kirurgi hjælper også dig, der af forskellige årsager vil have fjernet eller udskiftet dine brystimplantater.

Fjernelse af brystimplantater kan være af mange forskellige grunde, men også nød-vendigt af forskellige årsager. Hvis der for eksempel er kapseldannelse eller lækage – men også, hvis der er sket ændringer i brystets form og størrelse. Det kan også være et ønske om større eller mindre implantater – eller et ønske om slet ingen implantater – eller fordi der ønskes et mere naturligt look med en brystforstørrelse af eget fedt.

I kombination med brystløft
En udskiftning eller udtagning kan eventuelt udføres i kombination med et brystløft. Det vil i mange tilfælde give et flot kosmetisk slutresultat. Når der laves ændringer, er det oftest, at snittet kan lægges i det oprindelige ar. Men er der kapseldannelse, og er de tidligere implantater lagt ind ved armbulen, er det nødvendigt med et nyt snit. Uanset årsag og kombinationsmuligheder foretages udskiftningen af dine brystimplantater af en af tidens dygtigste kirurger og under de bedste forhold.

Start med en gratis forundersøgelse
Ved en gratis forundersøgelse kan du få et helt realistisk indtryk af, hvad du kan få foretaget – og afbalanceret med dine egne ønsker og forventninger.

Von Sperling
Plastikkirurgisk klinik med speciale i bl.a. brystkirurgi, mommy makeovers, ansigtsløft og nanofedt-microneedling. Tilgangen er naturligt udseende forandringer med udgangspunkt i den enkeltes udtryk og personlighed.

 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.