Vælg en side

Von Sperling Kosmetisk Klinik

Vores klinik er skabt ud fra en konceptuel tankegang om subtil og underspillet elegance – og med fokus på kvalitet i oplevelsen, behandlingen og servicen. Vi værdsætter det kuraterede håndværk, opmærksomhed på detaljen og brugen af materialer af høj kvalitet.

Opnå et naturligt look gennem kosmetisk kirurgi
Med fokus på æstetisk balance er kirurg Marie Louise von Sperling kendt for sin omfattende faglige kvalifikationer samt hendes evne til at skabe det naturlige look. Hun er ansvarlig for alle forundersøgelser, operationer og opfølgninger, hvilket sikrer en kontinuerlig og dedikeret behandling.

Von Sperling Kosmetisk Klinik handler om at forkæle vores gæster ekstraordinært på en diskret og uprætentiøs måde. Vi værdsætter de finere detaljer og iboende skønhed i veludførte oplevelser. Vi prioriterer eksklusivitet og personlig service, hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og ønsker.

Vores behandlinger
Forskellige former for brystkirurgi, Mommy Makeover, ansigts & halsløft, tunge øjenlåg, ansigts peelinger& micro-needling, fedtsugninger m.m.

Kosmetisk kirurgi til mænd
Vi tilbyder behandlinger, skræddersyet til det mandlige klientel.

Services
Vi har udvalgt og kurateret en række ekstra services, for at give dig en enestående og positiv oplevelse. Vi ønsker at byde dig velkommen til von Sperling Kosmetisk Kirurgi, hvor vores primære mål er at give dig en dybt engagerende og enestående helhedsoplevelse, der overgår dine forventninger.

Følg os

Von Sperling Kosmetisk Klinik

error: Indhold er beskyttet.