Vælg en side

Kost og motion er ikke altid vejen frem til en flad mave. Det er til gengæld maveplastikkirurgi hos den plastikkirurgiske klinik Von Sperling.

Det er den tid på året, hvor der bliver udgivet et hav af kogebøger, trænings-guides og antallet af “transformations” på instagram bliver postet igen og igen. Problemet er bare, at mange af disse slanke-guides slet ikke egner sig til alle mennesker. Maver er meget forskellige og med forskellige udgangspunkter. Derfor er det vigtigt at forstå, hvad både træning, kost og kirurgi kan gøre, når maven skal ind.

Når elastikken i maveskindet bliver slap

Plastikkirurgi bliver særligt relevant, når du har født, har gennemgået et større vægttab eller er blevet ældre. Efter klinikkens grundige forundersøgelse, aftales det, hvilken af de plastikkirurgiske metoder, som vil egne sig bedst til dig: Har du fedtdepoter på maven, fjernes de med fedtsugning (liposuction). Slapt maveskind under navlen og ned mod skambenet fjernes med en lille mave-skindsoperation. Arret placeres så langt nede på maven som muligt, så det kan skjules under trusserne. Og endelig den store maveskindsoperation, hvor slapt maveskind både over og under navlen fjernes. Operationerne kan også kombineres, som det er tilfældet med kvinden på billederne.

Von Sperling
Plastikkirurgisk klinik med speciale i bl.a. brystkirurgi, mommy makeovers, ansigtsløft og nanofedt-microneedling. Tilgangen er naturligt udseende forandringer med udgangspunkt i den enkeltes udtryk og personlighed. 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.