Vælg en side

En Mommy Makeover er et efterhånden meget udbredt indgreb og er til dig, som ønsker at se ud, som du gjorde før graviditet, eller da du var yngre. Operationen indbefatter i langt de fleste tilfælde både bryst og mave.

Plastikkirurg Marie Louise von Sperling er kendt for sine omfattende faglige kvali-fikationer samt hendes evne til at have fokus på et naturligt look. Hun har foretaget mange Mommy Makeovers, som typisk inkluderer en blanding af brystløft, brystforstørrende indgreb, fedtsugning og stor eller lille maveplastik. Indgrebet er også populært hos kvinder, som har gennemgået et betydeligt vægttab. Uanset årsag er det ofte overskydende, hængende og slap hud samt gen-stridige fedtdepoter, der er problemet – og som ikke kan trænes væk.

Grundig og gratis forundersøgelse
Til dig, der overvejer denne form for operation, tilbyder von Sperling i øjeblikket en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Normalprisen er 800 kr. Til forundersøgelsen vil Marie Louise von Sperling forholde sig til dine specifikke ønsker, mål og forventninger – og hun vil herefter forklare, hvordan de forskellige procedurer udføres, og hvilke resultater der kan opnås afbalanceret med dine egne ønsker og forventninger.

 

 

Altid dit valg

Forundersøgelsen er 100% uforpligtende, så vælger du efterfølgende ikke at gå videre med en operation, er det helt berettiget.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.