Vælg en side

Du ligner jo dig selv som for 10 år siden …?! Grænserne for alder rykkes hele tiden, og med et vellykket ansigtsløft opnår du det mest naturlige udseende og varige foryngelse. Philip Pfeiffer fra Pfeiffer Plastikkirurgi fortæller hvordan.

Et ansigtsløft er æstetisk optimalt, fordi du ikke ændrer dit ansigts karakteristika, som risikoen kan være ved kosmetiske behandlinger du får dit yngre udseende tilbage. Bl.a. bliver de synlige kindfurer og hamsterposerne fjernet, men uden filler-volumen, indleder plastikkirurg Philip Pfeiffer, som har en baggrund fra privathospitalet Aleris og Roskilde Privathospital, og som går meget op i at skabe naturligt udseende resultater og glade patienter. Sidstnævnte har han rigeligt af, og de fungerer som ambassadører, der anbefaler plastik-kirurgen videre. Ja, faktisk behøver han slet ikke denne omtale …

Sikre resultater med MACS
Hos Pfeiffer Plastikkirurgi benyttes MACS-metoden. En mere sikker metode end det klassiske og traditionelle ansigtsløft, hvor man opererer et lag dybere i anatomien, som indebærer en risiko for at påvirke de motoriske og sensoriske nerver. Arret lægges lige i ørekanten og ses ikke. Men den såkaldte downtime? Den er selvfølgelig noget andet sam-menlignet med lidt filler i frokostpausen.

Se ud, som du føler dig
Philip svarer ærligt – for det er vigtigt, understreger han – at de første 14 dage, inden stingene ved hår–grænsen tages ud, også skal hives ud af kalenderen. Ansigtet er misfarvet og smerterne er lette til moderate. De fleste siger, at den første uge er strid, men derefter går det fremad. Til gengæld siger alle, at de ville ønske, at de havde gjort det noget før. For hvorfor ikke ligne sig selv som 40- eller 50-årig, selvom dåbsattesten siger 50 eller 60, og du er i fuld gang med livet?

 

Alder 71 år – Efterbillederne er taget 3 måneder efter operationen

 

Alder 66 år – MACS ansigtsløft med snit foran øret og placering af 3 permanente tråde på hver side, som minimerer de klassiske aldringstegn: Løs hud på halsen, hamsterposerne og kindfuren.

 

Plastikkirurgens gode råd til et vellykket ansigtsløft

Insistér på den gode samtale med plastikkirurgen. Jeg sætter altid mine patienter foran et stort spejl, hvor jeg anskueliggør, hvad man kan regne med. Konsultationen skal virkelig være grundig med en fuldstændig afklaret forventningsafstemning.

Er det dyrt?

Et ansigtsløft koster 60.000 kr., og det er for én behandling, hvor man som tommelfingerregel
får et 10 år yngre udseende.

Alder?

Mine yngste patienter til ansigtsløft har været 40 år, og her er der tale om et mindre omfattende ansigtsløft.
De fleste er mellem 50-70 år.

Philip Pfeiffer

Philip Pfeiffer er en erfaren speciallæge i plastikkirurgi. Han udfører alle former for kosmetisk plastikkirurgi og er specialist inden for ansigtsløft, øjenlågs–operation, brystforstørrelse og mommy makeovers.

 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.