Vælg en side

Nords redaktør Rina Mardal forelskede sig i Address’ søster-restaurant mellem Nordhavn og Langelinie.

Ligesom mange andre i området har jeg også taget Address i Tuborg Havn til mig. Skabt af trekløveret Kim Hansen, Tilde Christiansen Olsen og Jilly Høi, som igennem flere år har gjort Address til et af vores foretrukne mødesteder med kvalitetsgastronomi på tallerknerne, liflige dråber i glassene og en helt særlig stemning. Men der findes også en A Dresscode. Ikke bare en lillesøster, men en særlig perle – og måske en lidt overset perle – og helt i sin egen ret. Der er så meget unik charme og historie i det gamle pakhus på Amerika Plads.

På A Dresscode bliver der både holdt forretningsmøder og hygget igennem. Fritlagte bjælker og fine trægulve med Address’ kendte eksklusive stil er som skabt til store fester. På A Dresscode finder du et højt kulinarisk niveau skabt af lokale råvarer i sæson fra håndplukkede leverandører.

Ligesom på Address og helt sin egen

A Dresscode er indbegrebet af et både hyggeligt og eksklusivt frokost- og morgenmadssted. Veninder, solohygge eller forretningsmøder slår sig ned her. Jeg spiste en fantastisk frokost i godt selskab. Bl.a. en virkelig lækker paneret rødspættefilet med rejer og hjemmerørt mayo. Ligesom på Address er vinkortet stort. Jeg skal dog bare have min favorit-Chablis. Menuen er den samme som på Address. Frisklavet mad på sæsonens råvarer, skabt af chefkok Morten Kirk. Og mens de andre ser på Øresund,  befinder du dig i en nedlagt stationsbygning fra 1895 med fritlagte bjælker og højt til loftet.

Her holder vi fest!

Selvom jeg gerne vil lave lidt kærlig støj for A Dresscode, så har Address’ selvstændige søster godt fat i selskabspublikummet. Det er simpelthen blevet et eftertragtet sted at holde sin fest. Og det forstår man jo godt. Man får alt det bedste fra Address i Tuborg Havn i en helt unik bygning i Københavns Frihavn. Dåb, konfirmation, bryllup og begravelse finder ofte sted her. Også mange forretningsmøder og firmaevents, da stedet kan levere alt AV-udstyr. Nu skal vi bare alle sammen en tur ind til den gamle stationsbygning og nyde den gode Address-stemning til en storstilet søndagsmorgenmad eller Address’ vanedannende smørrebrød til frokost. Et eller flere glas sommerrosé udenfor er selvfølgelig også oplagt.

Smørrebrød:
Paneret rødspættefilet med hjemmerørt mayo el. remoulade og agurkesalat.

160 kr.

Hønsesalat, svampe, æble, sennep, Skagenskinke og karse.

145 kr.

Kartoffelmad, brændt løgcreme, rødløg, purløg, estragon og karse.

135 kr.

Frokostretter:
Klassisk tatar, kapers, rødløg, rå æggeblomme, pickles og peberrod.

245 kr.

Pariserbøf med inderlår fra chokoladefodrede okser, kapers, rødløg, pickles og peberrod.

255 kr.

Dessert:
Crème brûlée m. Tahiti-vanilje.

145 kr.

Historisk bygning
Frihavnens Station eller Frihavnsstationen i Københavns Frihavn var i mange år et knudepunkt for færgesejladsen til Sverige. Stationsbygningen i bindingsværk blev opført i 1895, og i 2002 blev den demonteret og genopført tæt på sin oprindelige placering på Amerika Plads i 2005. Nu er den omgivet af høje moderne bygninger og er igen et knudepunkt. Denne gang for mad, samvær og fester.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.