Vælg en side

Det hyggelige gamle Bomhus

Café og restaurant Bomhuset er en hyggelig lille perle med alt hvad naturen kan byde på. Med adresse på Strandvejen 235, ligger Café Bomhuset midt i Charlottenlund Skov direkte til Øresund, og med Charlottenlund Slotspark som nabo.

Navnet kommer fra husets gamle funktion som hus for dem der passerede bommen til Jægersborg Allé, da denne var privat vej for kongehuset. Læs hele historien her.

Nyd solens varme stråler med en brunch på terrassen. Kom indenfor og få varmen ved pejsen på de kolde vinterdage. Sæt dig i den overdækkede gårdhave, omgivet af den frie natur – hele året rundt.

Vi byder op til fest
Vi har beliggenhed på den skønne Skovriderkro, hvor vi udover caféen også har restaurant og selskabslokaler hvis du skal holde din næste store fest i Gentofte nær Charlottenlund og Hellerup.

Hvad enten der er tale om fødselsdag, bryllup, konfirmation, jubilæum eller andet, så er du garanteret de perfekte rammer.

Vi går op i råvarerne
Vores menuer er omhyggeligt sammensat med udgangspunkt i det franske bistrokøkken, dog med inspiration fra både det øvrige middelhavsområde og det nordiske køkken.

Vi lægger stor vægt på kun at anvende de bedste råvarer i tilberedningen af maden, så vores gæster får den bedste smagsoplevelse i vores cafè, restaurant og selskabslokaler i Charlottenlund, nær Gentofte og Hellerup.

Reserver bord her

Café
Restaurant
Selskaber

Åbent alle ugens dage

Mandag til fredag: 11-22
Køkkenet har åbent til:
Brunch: 11-13.30
Menukort: 11.-21

Lørdag: 10-22
Køkkenet har åbent til:
Brunch: 10-13.30
Menukort: 10-21

Søndag: 10-17
Køkkenet har åbent til:
Brunch: 10-13.30
Menukort: 10-16

Vi tilbyder

Se vores menukort
Brunch
Smørrebrød
Burger
Salater
Aften
Børn
Take away
Selskaber

 

Følg os

Café Bomhuset

error: Indhold er beskyttet.