Vælg en side

Claire Julia Ross-Brown 

CJ London er et luksuriøst og bæredygtigt tøjmærke centreret omkring ”den lille sorte kjole”. Bag det står Claire Julia Ross-Brown. CJ London er inspireret af Claire Julia Ross-Browns over 25 års kærlighed til mode. Tøj, der holder, fra den simple sorte jakke og nederdel, til den tidløse sorte kjole.

– Min ambition med CJ London er at designe bæredygtige kollektioner med et stilfuldt og udsøgt look, som er til at betale. Musthaves, som kan bæres til alle livets gøremål og begivenheder, forklarer Claire.

Kollektionen er designet af Claire og  produceret i Portugal. Alle materialerne er lavet af behagelige og så vidt muligt bære-dygtige materialer. Fx accessories i håndlavet vegansk ’læder’, da Claire med CJ London gerne vil være et kerneeksempel på morgendagens bæredygtige mode med tidløse klassikere i en evigt foranderlig verden.

CJ London sælges online: www.cj-london.com. Se også instagram: cjlondonfashion Ring på +45 9290 9409 for at lave en aftale i vores Charlottenlund Showroom

Scarlett Wrap kjole sort, 1.599 kr.Tote Bag, klassisk vegansk læder, 2.390 kr.

Claire jakke, 1.599 kr. Grace nederdel, 1.190 kr.

Top, 799 kr.

Alexandra bukser, 1.190 kr. Tori Polo top, 699 kr.

Scarlett Wrap kjole rød, 1.599 kr.

Sofistikeret forår

Sofistikeret forår

Der er dømt klasse over sæsonens mode til ham og hende. Storbyssafarityper og mænd, der tør med blomsterprint på skjorterne. Cool ladies med guldøreringe og oversize-solbriller. Dyrk stilen og nyd de lyse timer i forårets udgave af ’klassisk med et twist’.  ...

læs mere
error: Content is protected !!
X