Vælg en side

Claire Julia Ross-Brown 

CJ London er et luksuriøst og bæredygtigt tøjmærke centreret omkring ”den lille sorte kjole”. Bag det står Claire Julia Ross-Brown. CJ London er inspireret af Claire Julia Ross-Browns over 25 års kærlighed til mode. Tøj, der holder, fra den simple sorte jakke og nederdel, til den tidløse sorte kjole.

– Min ambition med CJ London er at designe bæredygtige kollektioner med et stilfuldt og udsøgt look, som er til at betale. Musthaves, som kan bæres til alle livets gøremål og begivenheder, forklarer Claire.

Kollektionen er designet af Claire og  produceret i Portugal. Alle materialerne er lavet af behagelige og så vidt muligt bære-dygtige materialer. Fx accessories i håndlavet vegansk ’læder’, da Claire med CJ London gerne vil være et kerneeksempel på morgendagens bæredygtige mode med tidløse klassikere i en evigt foranderlig verden.

CJ London sælges online: www.cj-london.com. Se også instagram: cjlondonfashion Ring på +45 9290 9409 for at lave en aftale i vores Charlottenlund Showroom

Scarlett Wrap kjole sort, 1.599 kr.Tote Bag, klassisk vegansk læder, 2.390 kr.

Claire jakke, 1.599 kr. Grace nederdel, 1.190 kr.

Top, 799 kr.

Alexandra bukser, 1.190 kr. Tori Polo top, 699 kr.

Scarlett Wrap kjole rød, 1.599 kr.

Nyhed / herremode

Nyhed / herremode

Oakley Fall Line Prizm Jade Iridium 1.950 kr.
Bak Optics er den eneste optiske forhandler af Oakley goggles i hele landet.

læs mere
Bryllup / JEWLSCPH

Bryllup / JEWLSCPH

Uanset om det er et bryllup eller konfirmation, der står foran dig – så finder du de perfekte smykker hos JEWLSCPH. Alle smykkerne er designet af smykkedesigner Mai Manniche med smukke funklende ædelsten og i ædelmetal. Priser fra 299 kr.

læs mere
Suite

Suite

Waterfront Shopping er et indkøbscenter beliggende i Hellerup-bydelen Tuborg Havn nord for København, der blev indviet den 1. oktober 2007. Butikcentret ejes af DADES-koncernen og er på ca. 32.000 m² inklusiv parkeringskælder i 2 plan med ca. 800 parkeringspladser

læs mere
error: Content is protected !!
X