Vælg en side

Herremoden er en faktor for de fleste mænd. Hvad enten du er til outreret designertøj eller klassisk og stilrent. Vi sætter fokus på herrebutikkerne i vores område.

Nutidens mode til mænd er næsten lige så mangfoldig som kvindernes, og hvad angår det lokale udvalg, slår det enhver storbys. For herrebutikkerne i vores område, særligt på Strandvejen, er på et tårnhøjt niveau. Her er en Stenström Flagship Store udelukket med tøj fra det eksklusive svenske brand Stenströms. Kollektionen består af skjorter, bluser, strik og tilbehør. Custom House Hellerup markerer sig suverænt som områdets førende multibrand store af eksklusive internationale brands til mænd.

Ældste forretning og luksusbriller
Britannia er den ældste dreng i klassen. Siden 1904 har man ekviperet, hvad de selv kalder for ”velklædte mænd, der sætter pris på kvalitet, mode og høj service.” Hos Allé Optik på Jægersborg Allé er det designerbriller af høj kvalitet det gælder, og i Waterfront kan du få eksklusive herresko hos A Pair Footwear Men. Alle fem unikke butikker som vi synes, det er værd at se nærmere på.

Custom House
Strandvejen 74
2900 Hellerup
Telefon 39 30 10 39
customhousehellerup.dk

A Pair Footwear
Waterfront Shopping
Philip Heymanns Allé 17
2900 Hellerup
Telefon 39 90 99 20
apair.dk

Stenströms Flagship Store
Strandvejen 96
2900 Hellerup
Telefon 39 20 39 20
stenstromsflagshipstore.dk

Britannia
Strandvejen 187
2900 Hellerup
Telefon 39 62 13 01
britannia.as

Allé Optik
Jægersborg Allé 25
2920 Charlottenlund
Telefon 39 63 35 92
alleoptik.dk

Besøg NORD’s Modebutikker her:

Lokalt bilværksted i Charlottenlund

Lokalt bilværksted i Charlottenlund

Charlottenlund har fået sit eget lokale bilværksted, som er en del af auto­værkstedskædet Din Bilpartner. Værkstedet kan tage sig af alle reparationer og vedligeholdelse – også af supercars. Får du problemer med bilen om aftenen eller weekenden, kan du også mod et gebyr få repareret bilen straks.

læs mere
error: Content is protected !!
X