NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Herremoden er en faktor for de fleste mænd. Hvad enten du er til outreret designertøj eller klassisk og stilrent. Vi sætter fokus på herrebutikkerne i vores område.

Nutidens mode til mænd er næsten lige så mangfoldig som kvindernes, og hvad angår det lokale udvalg, slår det enhver storbys. For herrebutikkerne i vores område, særligt på Strandvejen, er på et tårnhøjt niveau. Her er en Stenström Flagship Store udelukket med tøj fra det eksklusive svenske brand Stenströms. Kollektionen består af skjorter, bluser, strik og tilbehør. Custom House Hellerup markerer sig suverænt som områdets førende multibrand store af eksklusive internationale brands til mænd.

Ældste forretning og luksusbriller
Britannia er den ældste dreng i klassen. Siden 1904 har man ekviperet, hvad de selv kalder for ”velklædte mænd, der sætter pris på kvalitet, mode og høj service.” Hos Allé Optik på Jægersborg Allé er det designerbriller af høj kvalitet det gælder, og i Waterfront kan du få eksklusive herresko hos A Pair Footwear Men. Alle fem unikke butikker som vi synes, det er værd at se nærmere på.

 

A Pair Footwear
Waterfront Shopping
Philip Heymanns Allé 17
2900 Hellerup
Telefon 39 90 99 20
apair.dk

Stenströms Flagship Store
Strandvejen 96
2900 Hellerup
Telefon 39 20 39 20
stenstromsflagshipstore.dk

Allé Optik
Jægersborg Allé 25
2920 Charlottenlund
Telefon 39 63 35 92
alleoptik.dk

Besøg NORD’s Modebutikker her:

10 af de vildeste fitness gadgets

10 af de vildeste fitness gadgets

Markedet for fitness gadgets er inde i en vild udvikling. NORD ser på høretelefoner, der stimulerer dine hjernebølger, svømmebriller med display, elektroniske såler, den intelligente blender, men også mere mainstream træningselektronik, der sikrer optimalt træningsudbytte. Nogle ting virker dog mere skøre end nyttige …

læs mere
Alt er jo godt!

Alt er jo godt!

2020 blev så året, hvor vi alle fik vendt rundt på vores egne opfattelser af, hvad det reelt var muligt at blive udsat for.
Jeg tror, at vi alle med hånden på hjertet kan sige, at vi er blevet taget – ikke på låret – men med hele buksen nede. Men intet er så skidt uden at det også er godt – i hvert fald hvis du tillader dig selv at mærke efter. Altså sådan rigtigt at mærke ærligt efter.
Hvor meget af din hverdag lever du på autopilot? Havde du forestillet dig, at du kunne få en arbejdsdag til at fungere med dine børn rundt om dig 24/7? Afholde ”vigtige” møder – for det er alle vores møder jo – på din computer, virtuelt, med børn rundt om, der pludseligt bryder ind – fordi de heldigvis evner at leve i nuet?En gave fra 2020 kunne være, at du måske har ændret dit syn på dig selv, din familie, dit job, dit liv og dine prioriteter hele vejen rundt. Jeg kan med 100% sikkerhed sige, at din autopilot er ændret, fra du skålede nytåret ind og bød 2020 velkommen, og til lige nu, hvor du læser denne artikel. MEN, har du husket at være bevidst om de ændringer, der er kommet ind i dit liv? Mange af dem bør du jo rejse dig op og takke for – sådan dybfølt takke for. Hvorfor nu det? Fordi de ændringer du har gennemført, har vist over for dig selv, at du, alt og alle kan forandre sig og opnå nye muligheder og resultater og tilmed på rekordtid.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X