Vælg en side

Herremoden er en faktor for de fleste mænd. Hvad enten du er til outreret designertøj eller klassisk og stilrent. Vi sætter fokus på herrebutikkerne i vores område.

Nutidens mode til mænd er næsten lige så mangfoldig som kvindernes, og hvad angår det lokale udvalg, slår det enhver storbys. For herrebutikkerne i vores område, særligt på Strandvejen, er på et tårnhøjt niveau. Her er en Stenström Flagship Store udelukket med tøj fra det eksklusive svenske brand Stenströms. Kollektionen består af skjorter, bluser, strik og tilbehør. Custom House Hellerup markerer sig suverænt som områdets førende multibrand store af eksklusive internationale brands til mænd.

Ældste forretning og luksusbriller
Britannia er den ældste dreng i klassen. Siden 1904 har man ekviperet, hvad de selv kalder for ”velklædte mænd, der sætter pris på kvalitet, mode og høj service.” Hos Allé Optik på Jægersborg Allé er det designerbriller af høj kvalitet det gælder, og i Waterfront kan du få eksklusive herresko hos A Pair Footwear Men. Alle fem unikke butikker som vi synes, det er værd at se nærmere på.

 

A Pair Footwear
Waterfront Shopping
Philip Heymanns Allé 17
2900 Hellerup
Telefon 39 90 99 20
apair.dk

Stenströms Flagship Store
Strandvejen 96
2900 Hellerup
Telefon 39 20 39 20
stenstromsflagshipstore.dk

Allé Optik
Jægersborg Allé 25
2920 Charlottenlund
Telefon 39 63 35 92
alleoptik.dk

Besøg NORD’s Modebutikker her:

10 af de vildeste fitness gadgets

10 af de vildeste fitness gadgets

Markedet for fitness gadgets er inde i en vild udvikling. NORD ser på høretelefoner, der stimulerer dine hjernebølger, svømmebriller med display, elektroniske såler, den intelligente blender, men også mere mainstream træningselektronik, der sikrer optimalt træningsudbytte. Nogle ting virker dog mere skøre end nyttige …

læs mere
Copenhagen Luggage Hellerup

Copenhagen Luggage Hellerup

copenhagenluggage.dkBesøg NORD's Modebutikker her: Bliv opdateret på 5 minutter hver måned! Få NORD Magasinets nyhedsbrev tilsendt helt gratis hver måned med nyheder, konkurrencer, tilbud, gode spisesteder, make-over, NORD Julemarked og mange...

læs mere

error: Indhold er beskyttet.