Vælg en side

Unfold Copenhagen skaber tøj med en filosofi om, at kroppe ikke er ens, og at vi kvinder skal blive bedre til at folde os ud, præcis som vi er.

På ruden ind til butikken Unfold Copenhagen pryder en tegning af en kvinde med smukke, runde kurver og teksten ”Fylder du nok?” For her i Farvergade 4B er kropstyranni erstattet af forskellighed udtrykt i tøjdesign i smukke kvalitetstekstiler, der bare sidder, til kvinder med kurver. Her kan kvinder fra størrelse 40 til 54 finde kjoler, bukser, bluser og jakkesæt til hverdag og fest. Designet er enkelt, feminint og internationalt. Bag står Britt Bennet Hansen, som efter 20 år i den danske modebranche, sprang ud som selvstændig med Unfold Copenhagen i 2021.

Sort Maisy bluse – 899 kr.  Mary vandfaldsbluse  799 kr. – Carmen dobbeltradet blazer 1.199 kr. – Sarah buks m. pressefold 899 kr

Fra standardmål til forskellighed
− Designprocessen starter hos os, mens videreud-viklingen sker i samtale med kunderne. Det skaber det bedste resultat og garanterer, at vi aldrig glemmer vores formål, forklarer Britt.
Unfold Copenhagen lytter nemlig til kvinderne og skaber tøj, der tilpasses forskellige kroppe i stedet for blot at gøre tøjet større. Der er stor forskel på, hvordan man designer til kvinder med kurver, da den tekniske konstruktion ikke følger normative regler, men skal justeres til den enkelte style og størrelse.
− Det kræver en længere proces og flere fittings, men resultatet er en bedre pasform, glade kunder og tøj, der bliver brugt. Det er vigtigt for os, at hverdagen tages i betragtning. At tøjet kan og skal kunne bruges i flere situationer – uden at vores kunder føler, at de går på kompromis, uddyber Britt.

Carrie blazer: 999 kr. – Sophie buks (fås i 2 længder) 899 kr. Carrie Blazer: 999 kr. – Betty nederdel 699 kr.

Fornuftigt købmandskab er en fordel for dig
Unfold Copenhagen arbejder med europæiske kvalitetsmaterialer, og 95% af produktionen foregår i Italien og Lithauen. På den måde behøver Britt og hendes team ikke at fokusere på årlige kollektioner, men kan udvikle løbende og hele tiden få nye styles hjem. Det betyder, at der produceres færre stykker tøj, til gengæld er der ofte nyt på bøjlerne. Du er også sikker på ikke at møde din kjole på hvert gadehjørne. Køb ind i dansk design til kurver, med priser fra 699-1599 kr.

Besøg NORD’s Modebutikker her:

Dreams do come true …

Dreams do come true …

De tre kvindelige guldsmede Signe Abrahamson, Nanna Schou og Vicki Buerholt har kærligheden til deres fag og håndværk til fælles. Alle tre går de op i at skabe både unikke smykker samt egne kollektioner, og alle tre er selvstændige og har skabt deres eget univers.


error: Indhold er beskyttet.