Vælg en side

Danske ECCO har taget livtag med en af de mest klassiske og elegante herresko: Brogue-skoen. Flade snøresko med et udpræget klassisk look. Skoen er en del af ECCOs nye forårs- og sommerkollektion – ECCO VITRUS™ I – til mænd.

Den er så britisk som den kan blive, Brogue-skoen, flade snøresko, ofte med flere stykker læder sat sammen og med mønster i læderet. Sådan så en gentleman ud, når han skulle slappe af on the countryside. Siden blev Brogue-skoen til en del af alle typer garderober. Fra businessmanden til kvinder, der også elsker de klassiske, flade sko. En sko oplagt til at dresse op og ned med.

Som skabt til bevægelse
ECCOs nyfortolkning af den klassiske Brogue-sko, er nu med til at udtrykke et smart og klassisk look og samtidig være komfortable for dine fødder. For komforten er selvfølgelig en helt anden end den oprindelige Brogue-sko. Den er lettere og kan bruges dagen lang, uden at du får ømme fødder.

ECCO VITRUS™ I er skabt til et liv i bevægelse, hvor udseendet matcher traditionernes stolte håndværk med nutidens skarpe krav til komfort. Det er ECCOs kendte teknologi – FLUIDFORM – som gør det muligt, at skabe sko med en ergonomisk avanceret sål i skøn forening med luksuriøse sko i et kendt look.

Ecco Danmark

Komfort i alle detaljer
Den avancerede komfort er designet ind i hele skoen fra skaft til tåspids med det lette materiale SD.PU i hele ydersålen for at skabe en anatomiskformet hæl. Der er yderligere en formstøbt indersål, som efterligner fodens kurvede form og giver optimal naturlig støtte. En T.PU hælblok sikrer holdbarhed og gør den ekstra slidstærk. Inspireret af det traditionsrige skohåndværk, er der også indsat et tyndt stykke fugtabsorberende kork i skoens forreste del, der også er med til at støtte.

Det fineste skind er brugt
En Brogue-sko handler jo i den grad om at se godt ud, derfor er der kun brugt højkvalitets kalveskind til de nye ECCO VITRUS™. Fx i en flot sort som giver flere af skoene et stærkt og maskulint udtryk. Skindet er blevet bearbejdet, så det lever op til Brogue-skoens elegante og sofistikerede look og historie. Vælg mellem sort, natur og denimblå.

ECCO Vitrus™ i Black.
1.600 kr

ECCO VITRUS™ I NATURE
1.600 kr.

ECCO VITRUS™ I BLACK BOOT
1.700 Kr.

ECCO
Et af verdens førende sko-brands som kombinerer stil og komfort og hvis store succes er bygget på god pasform og topkvalitetslæder. ECCO ejer og styrer alle led i produktionskæden. Fra garverier til skofremstilling, engros og detailhandlen. ECCOs produkter sælges i 88 lande fra over 2.000 ECCO-butikker og mere end 14.000 salgssteder. ECCO er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i Danmark i 1963, og i dag beskæftiger mere end 20.000 mennesker verden over.

ecco.com

Besøg NORD’s Modebutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X