Vælg en side

Nylonstrømpebukser fra DIM, også kaldet ”makeup for ben”, er en af redaktør Rina Mardahls absolutte musthaves i hendes personlige blog.

Jeg er storfan af DIM’s Teint de Soleil-nylonstrømper! De gør benene sommer-flotte og er næsten usynlige. Det ligner blot, at du har bare ben.

Strømpebukserne er med usynlig søm ved tæerne, så du kan have dem på til åbne sko. DIM, som er indbegrebet af enestående fransk kvalitet, kalder selv deres Teint de Soleil for ”makeup for ben”. Og jeg er helt enig: De giver glød, toner, understreger og former benene. I vinter-halvåret bruger jeg dem også, og mange siger til mig, at jeg jo har bare ben!   

Køb dem hos Charlotte Bonnén

Farven clair egner sig til lysere hud, og får benene til at se ensartet solbrune ud på en naturlig måde. Strømpebuksen kan sagtens bruges i sandaler, fordi samlingen i tåspidsen er lavet så tynd og fin, at den kan lægges ind under tåen og gemmes væk.

Fås i small, medium og large. Består af 56% polyamid og 44% polyuretan. Jeg køber dem hos skønne parfumeri Charlotte Bonnén på Jægersborg Allé 23 i Charlottenlund.

Læs med på Rina Mardahls personlige blog
Tilmeld dig chefredaktørens nyhedsbrev på hendes personlige blog og shop produkter med procenter. Dyk ned i en masse læsestof om sundhed, skønhed, overgangsalder og behandlinger.
rinamardahl.dk

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.