Vælg en side

Nylonstrømpebukser fra DIM, også kaldet ”makeup for ben”, er en af redaktør Rina Mardahls absolutte musthaves i hendes personlige blog.

Jeg er storfan af DIM’s Teint de Soleil-nylonstrømper! De gør benene sommer-flotte og er næsten usynlige. Det ligner blot, at du har bare ben.

Strømpebukserne er med usynlig søm ved tæerne, så du kan have dem på til åbne sko. DIM, som er indbegrebet af enestående fransk kvalitet, kalder selv deres Teint de Soleil for ”makeup for ben”. Og jeg er helt enig: De giver glød, toner, understreger og former benene. I vinter-halvåret bruger jeg dem også, og mange siger til mig, at jeg jo har bare ben!   

Køb dem hos Charlotte Bonnén

Farven clair egner sig til lysere hud, og får benene til at se ensartet solbrune ud på en naturlig måde. Strømpebuksen kan sagtens bruges i sandaler, fordi samlingen i tåspidsen er lavet så tynd og fin, at den kan lægges ind under tåen og gemmes væk.

Fås i small, medium og large. Består af 56% polyamid og 44% polyuretan. Jeg køber dem hos skønne parfumeri Charlotte Bonnén på Jægersborg Allé 23 i Charlottenlund.

Læs med på Rina Mardahls personlige blog
Tilmeld dig chefredaktørens nyhedsbrev på hendes personlige blog og shop produkter med procenter. Dyk ned i en masse læsestof om sundhed, skønhed, overgangsalder og behandlinger.
rinamardahl.dk

Kære læsere

Kære læsere

Tak for et fantastisk år sidste år! Når jeg ser tilbage, kan jeg ikke andet end blive overvældet af tak-nemmelighed for den utrolige rejse, vi har haft med NORD Magasinet. Fra det travle NORD Julemarked på Skovriderkroen med 25.000 gæster til den pul-
serende aktivitet på vores online platform nord-magasinet.dk, har det været en sand fest at dele vores passion for fejringer og livets glæder med jer.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X