NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

NORD har været på photo shoot med tre smukke kvinder på 50, 60 og 70 år, som her viser efterårets mode. 

Det er lækkert tøj i gode materialer og pasform, som appellerer til kvinder i alle aldre. Tøjet kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Fx fritidssættet fra Io Lerche, som her er dresset op til festbrug med høje, elegante stiletter. Den elegante jakke og skjorte fra Nabila er her gjort lidt mere rå med jeans og sneakers, men kan også gøres til et business-sæt. Sættet fra Bitte Kai Rand passer ganske enkelt både til arbejde og bytur.

50 år – Jeanette Bach Madsen

Arbejder i en institution, kan lide at gå i feminint tøj, som også er behageligt. Bitte Kai Rands materialer er rene, bløde og gode at have på. Viskoseskjorten har rund hals og knapdetalje for og bag. Det flotte mønster er inspireret af krystaller fra Colombia, pris 999 kr. Viskosenederdelen med stretch i thunder grey og med foldet bærestykke koster 699 kr. Den bløde, korte jakke, Jeanette har over armen, lukkes med bindebælte, pris 1.599 kr. Den er lavet i Tencel, som er et naturmateriale udvundet fra træ. De flettede Rocco P. sandaler til 4.999 kr. er fra A pair. Den sammenpakkelige indkøbs-  rejsetaske i nylon, som kommer i en lille kosmetikpung, hedder Tumi just in case og kan købes hos Copenhagen Luggage til 745 kr. 

 

60 år – Lise Fauerby

Er til daglig skolesekretær. Hun føler sig godt tilpas i det elegante og tilbagelænede sæt fra Nabila, som kan bæres både på rejse og på byturen. Den flotte, orange Marc Cain blazer i polyester med pink for og pipings koster 3.799 kr. Skjorten ligeledes fra Marc Cain til 1.399 kr.  med stribeeffekt i livlige farver har bindebånd og flæsekant. De lysblå Cambio jeans med lille  frynsekant koster 1.399 kr. De rå Voile Blanche sneakers fra A pair i velour og lak med plateausål koster 1.899 kr. Den smarte letvægts Samsonite trolley i ice blue koster 2.899 kr. og kommer fra Copenhagen Luggage.

 

Io Lerche

70 år – Io Lerche

Er et kendt ansigt på Ordrupvej. I 45 år har hun haft sin stilfulde butik, som bærer hendes navn. Tøjet, hun sælger, er det, hun selv kan lide at gå i – elegant, men også afslappet. Her har hun valgt et eksklusivt italiensk fritids-/hjemmesæt i strik fra D’Exterior. Bukserne koster 2.999 kr., toppen med feminin flæsekant 1.800 kr. og den supersmarte jakke med striber i guld indvendigt, japansk palmemotiv på ryggen og gennemsigtige ærmer 3.500 kr.

Dertil smukke stiletter fra Cecare Paciotti i sort ruskind fra A pair med lækre detaljer, pris 3.199 kr. Den sporty Tumi skuldertaske, Ruma, fra Copenhagen Luggage koster 1.095 kr. Den har mange rum og er perfekt til rejsebrug.

Besøg NORD’s Modebutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X