Vælg en side

Endelig er vi kommet til mine yndlingsmåneder på året. Jeg elsker forårets lette tøj med en fed jakke udover og rå støvler. Endelig kan vi slippe alle de praktiske lag og være frie i tøjet.

Er helt vild med den her klassiker, som kan passe til næsten alle outfits. Den kan være udover skjorten, sweateren ligeså vel som pailletkjolen, og så er den altid aktuel i klædeskabet!

Mærke: HogM / Pris: 399 kr. / Butik: HOGM Waterfront  / Philip Heymans Alle 17, Hellerup

 

Vi bliver i de skarpe farver med de her dræber stilletter. Kombiner dem med et ellers neutralt outfit og lad det være komplimenter, der regner nedover dig i stedet for dråber.

Mærke: APAIR Pris: 2.499 kr. Butik: APAIR Waterfront / Philip Heymans Alle 17, Hellerup

 

Den fedeste læderjakke jeg meget længe har set. Klassisk og helt simpel i designet foran og med de her lækre detaljer bagpå, så kan det næsten ikke gå galt.

Mærke: ZADIG VOLTAIRE / Pris: 6.399 kr. / Butik: SUITE Waterfront, Philip Heymans Alle 17, Hellerup

 

De kolde måneder er hårde ved huden, så det er med at finde en lækker body oil at følges med indtil solen begynder at smile lidt igen.

Mærke: Tromborg / Pris: 399 kr. / Butik: MATAS Strandvejen 88, Hellerup

 

Dem her kan man ALDRIG have for mange af i garderoben. De sidder godt og passer sammen med stort set alt. Den her kan snildt kombineres med samtlige af de andre udvalgte varer. Den høje hals er også med til at fremhæve eventuelle halskæder, som er en ekstra bonus.

Mærke: WOLFORD / Pris: 1.540 kr. / Butik: Wolford Strandvejen 18, Hellerup

 

En trenchcoat med et moderne snit og farvemiks. Er helt vild med den særlige varme, gule farve, der er doseret helt perfekt til foråret. Stoffet er desuden regntæt, så det bliver ikke bedre.

Mærke: BITTE KAI RAND / Pris: 3.599 kr. / Butik: BITTE KAI RAND / Strandvejen 177, Hellerup

 

Årets første måneder er, som vi ved, grå og kedelige, så derfor bruger jeg ekstra meget farve i garderoben for at gøre op med grå udsigter. Den her kan både bruges til drinks og naturligvis også i fitness, hvis december stadig hænger på maven og lårene.

Mærke: P.E NATION / Pris: 1.050 kr. / Butik: STRØM / Strandvejen 169A, Hellerup

Besøg NORD’s Modebutikker her:


error: Indhold er beskyttet.