Vælg en side

Endelig er vi kommet til mine yndlingsmåneder på året. Jeg elsker forårets lette tøj med en fed jakke udover og rå støvler. Endelig kan vi slippe alle de praktiske lag og være frie i tøjet.

Er helt vild med den her klassiker, som kan passe til næsten alle outfits. Den kan være udover skjorten, sweateren ligeså vel som pailletkjolen, og så er den altid aktuel i klædeskabet!

Mærke: HogM / Pris: 399 kr. / Butik: HOGM Waterfront  / Philip Heymans Alle 17, Hellerup

 

Vi bliver i de skarpe farver med de her dræber stilletter. Kombiner dem med et ellers neutralt outfit og lad det være komplimenter, der regner nedover dig i stedet for dråber.

Mærke: APAIR Pris: 2.499 kr. Butik: APAIR Waterfront / Philip Heymans Alle 17, Hellerup

 

Den fedeste læderjakke jeg meget længe har set. Klassisk og helt simpel i designet foran og med de her lækre detaljer bagpå, så kan det næsten ikke gå galt.

Mærke: ZADIG VOLTAIRE / Pris: 6.399 kr. / Butik: SUITE Waterfront, Philip Heymans Alle 17, Hellerup

 

De kolde måneder er hårde ved huden, så det er med at finde en lækker body oil at følges med indtil solen begynder at smile lidt igen.

Mærke: Tromborg / Pris: 399 kr. / Butik: MATAS Strandvejen 88, Hellerup

 

Dem her kan man ALDRIG have for mange af i garderoben. De sidder godt og passer sammen med stort set alt. Den her kan snildt kombineres med samtlige af de andre udvalgte varer. Den høje hals er også med til at fremhæve eventuelle halskæder, som er en ekstra bonus.

Mærke: WOLFORD / Pris: 1.540 kr. / Butik: Wolford Strandvejen 18, Hellerup

 

En trenchcoat med et moderne snit og farvemiks. Er helt vild med den særlige varme, gule farve, der er doseret helt perfekt til foråret. Stoffet er desuden regntæt, så det bliver ikke bedre.

Mærke: BITTE KAI RAND / Pris: 3.599 kr. / Butik: BITTE KAI RAND / Strandvejen 177, Hellerup

 

Årets første måneder er, som vi ved, grå og kedelige, så derfor bruger jeg ekstra meget farve i garderoben for at gøre op med grå udsigter. Den her kan både bruges til drinks og naturligvis også i fitness, hvis december stadig hænger på maven og lårene.

Mærke: P.E NATION / Pris: 1.050 kr. / Butik: STRØM / Strandvejen 169A, Hellerup

Besøg NORD's Modebutikker her:

NORDs bolignyheder

NORDs bolignyheder

Blandt Kenzas favoritter er en sofa fra Jotex Den svenske influencer, blogger, designer og mor – Kenza – har skabt en lys og rummelig bolig med udvalgte forårsfavoritter fra Jotex. ALBA sofa 3-pers, 24.999 kr. Jotex.dk   TV- ellermedieskrænk i egetræsfiner Array Low...

læs mere
Nyheder til haven og terrassen

Nyheder til haven og terrassen

Foråret er havetid, også selvom jord under neglene ikke lige er dig. For uanset om du er entusiastisk havejer eller bare elsker din terrasse, kalder forårets lyse timer på udendørsliv og selvforkælelse.

læs mere
Skønhed / Michaela univers

Skønhed / Michaela univers

Michaela Theibel er 28 år gammel og bor i hjertet af København. Hun er opvokset i nord-området og har en medfødt kærlighed og et nært kendskab til de forskellige områder på nordkysten. De seneste år har hun brugt på at arbejde som model og influencer og har tilbragt meget tid i solrige Miami og fashionable Milano. Blandt hendes største interesser er streetmode, sundhed og naturen. I ”Michaelas Univers” vil der fremadrettet være et varierende mix af mode, sundhed og velvære.

læs mere
Michaelas  univers

Michaelas univers

Michaela Theibel er 28 år gammel og bor i hjertet af København.
Michaela’s univers, Hun er opvokset i nord-området og har en medfødt kærlighed og nært kendskab til de forskellige områder på nordkysten. De seneste år har hun brugt på at arbejde som model og influencer, og har tilbragt meget tid i solrige
Miami og fashionable Milano. Blandt hendes største interesser er streetmode, sundhed og naturen. I ”Michaelas Univers” vil der fremadrettet være et varierende mix af mode, sundhed og velvære. Denne udgave fokuserer
på inspiration til den snarlige julegavejagt – god læselyst.

læs mere
error: Content is protected !!
X