NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

En lækker blød lædertaske er ikke bare æstetik og en fornemmelse af stil i hverdagen. Geometrik taskerne fra ecco gør også livet lettere med masser af funktionalitet, fordi detaljerne er gennemtænkte og i orden. Tasken fås i flere udgaver og vil med garanti vække furore som en julegave af høj kvalitet.

Eccos taskeserie Geometrik er ind-begrebet af skandinavisk, æstetisk og mini-malistisk design og ligeledes en illustration af, hvad det er, eccos produkter kan. 

Eksperimenterede med geometriske former

Eccos designere kom frem til det geometriske mønster ved at eksperimentere og lege med papir og læder. De foldede og lavede stakke af cirkler, triangler og andre forme og endte med mønsteret, som giver læderet en markant dybde og stil.

Inspireret af papirsposer

De enkle linjer i Geometrik taskernes er inspireret af en klassisk indkøbspose i papir, og Ecco har i designet efterlignet en papirposes DNA ved at gøre taskerne lette og anvendelige, uanset om du er i bestyrelseslokalet, på restaurant eller cocktailbar.

Silkeblød og vandafvisende

Geometrik er lavet af silkeblødt læder i flere forskellige farver fra eccos egne garverier og har en transparent glans. De har et vandafvisende for og kan derfor  holde alt, hvad du har i dem, tørt i vores nogle gange overraskende klima. 

Smarte modeller

Serien omfatter Mini Handbag, Shopper og Tote – tre størrelser og udgaver af den fine taske. Mini handbag kan bæres i læderhankene eller en medfølgende skulderstrop i læder. Den har både indvendigt lynlåsrum, to stiklommer og lukkes med lynlås, og dine nøgler kan sættes fast i nøgleholderen, så man ikke skal rode rundt for at finde dem.

I byen og på job

Den store shopper kan både bruges i byen og på jobbet. Den har længere, kraftige håndtag, et rummeligt hovedrum og ligesom mini handbaggen lynlåse, mindre rum og nøgleringholder. Den ultralækre tote, som oprindeligt betyder indkøbspose, er den største af taskerne og gør det nemt at være velorganiseret på jobbet. Den har både læderhanke og en justerbar, bred skulderstrop og har ligesom de øvrige modeller flere rum, lynlåse og holder til nøgler eller pung.

ecco.com

ECCO GEOMETRIK Grå, 2.800 KR.

ECCO GEOMETRIK Orange, 2.200 KR.

Besøg NORD’s Modebutikker her:

Alsidig og rå stil til storbykvinden

Alsidig og rå stil til storbykvinden

Inspireret af high-end couture og designet til hverdagsbrug. Den nye kollektion ECCO SHAPE SCULPTED MOTION, som er moderne læderstøvler med en skulpturel hæl, giver unge, urbane kvinder et stærkt og alsidigt look.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X