Vælg en side

Tænk nordisk, rustik enkelthed med et pift lækker Milano. Hellerup Optik, som optikerforretningen nu hedder, er måske ikke stor med sine 50 m2, men hver centimeter er ændret og opdateret.

For der er en stærk vision bag ejerskiftet, som betyder, at Annette Malling nu også har optikerbutik i Hellerup. Der er dog tale om en selvstændig forretning med et helt andet udtryk end parrets Allé Optik i Charlottenlund, og den daglige drift vil et nyt team stå for, for Annette kan selvfølgelig ikke undværes på Alleen.

Visionært design

– Butikken er helt sin egen inspireret af storbyen såvel som det nordiske med brug af naturmaterialer, fortæller Annette Malling.

Sammen med det danske designbureau Ambiente har Annette Malling lavet et komplet nyt design til butikken. Og i sidste måned kunne de sammen med det nye team endelig åbne dørene til den lille ’store’ butik, hvor du på hylderne kan finde internationale og danske kvalitetsmærker som Persol, Gucci, Lunor, Barton Perreira, EqueM, Randolph og Face a Face.

Dream team

Ligesom i Allé Optik på Jægersborg Allé er personlig service en hjertesag, som også Annettes håndplukkede optikerteam vil stå for. Hun fortæller, at det nye og dygtige hold består af optiker Dorthe Aud Markussen, der kommer med stor ledelseserfaring fra Synoptik og Profil Optik, og assistent Nønne Strandstoft, som mange sikkert kender fra den tidligere Wolford-butik i Hørsholm. Og endelig vil optiker Michael Burlev også være i forretningen og dele ud af sin store ekspertise på området.

Besøg NORD’s Modebutikker her:

Briller til perfektion

Briller til perfektion

Med Hellerup Optik har Strand­vejen i Hellerup fået sin egen lille lokale optiker med personlig service til den enkelte fra erfarne fagfolk.
Annette og Theis Malling, som også har Allé Optik, har givet butikken et moderne, skarpt look, som passer i en pulserende storby. De har dog sørget for at bevare hyggen, så kunderne synes, her er rart at være.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.