Vælg en side

Feinschmecker-solbriller som julegave finder du hos den ’nye’ Hellerup Optik. Optikeren Annette Malling forvandlede optikerforretning på Strandvejen.


Solbriller fra Hellerup Optik – Persol, Gucci, Jimmy Choo, Bottega Veneta, Randolph, Linda Farrow og Maui Jim.

Annette  Malling står bag Allé Optik på Jægersborg Allé, og nu også Hellerup Optik på Strandvejen 163. Den nyrenoverede forretning fremstår i en skarp og moderne storbystil, hvor der er kræset om detaljerne med naturmaterialer som træ, sten og marmor. Og på hylderne er der lækre og eksklusive briller og solbriller, hvoraf flere netop er indkøbt i Paris. Og faktisk kunne Mallings nye optikerbutik lige så godt ligge i Paris: – Den nye forretning ville passe helt perfekt ind på Rue Saint Honoré, for så flot synes jeg den er, siger brilledamen, der også glæder sig over den fantastiske respons fra nye og gamle kunder.

Urban og naturlig

– Kunderne fortæller os især, hvor roligt og rart her er, og det er vi særligt glade for, da naturmaterialer i indretningen netop er valgt for at skabe en god atmosfære, siger Annette Malling, der overlader den daglige drift til optiker Dorthe Aud Markussen, assistent Nønne Strandstoft og optiker Mikael Burlev. Erfarne og skarpe fagprofiler, som står klar til at rådgive om briller, kontaktlinser og solbriller. 

Besøg NORD’s Modebutikker her:

Alsidig og rå stil til storbykvinden

Alsidig og rå stil til storbykvinden

Inspireret af high-end couture og designet til hverdagsbrug. Den nye kollektion ECCO SHAPE SCULPTED MOTION, som er moderne læderstøvler med en skulpturel hæl, giver unge, urbane kvinder et stærkt og alsidigt look.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.