Vælg en side

Hvordan ser foråret ud for manden? Vi har samlet en håndfuld af de mest interessante tendenser, tips og gadgets.

Danske influencers i UNIQLO-design

For at fejre den globale, japanske beklædningskæde UNIQLO nye forårskollektion, og at Danmark nu også har et UNIQLO’s -flagskib – åbnede 5. april på Strøget – har UNIQLO teamet up med streetstyle fotografen Søren Jepsen, som har fanget syv danske influencere i deres favorit Uniqlo U Spring/Summer must-haves under modeugen i København. Influencerne inkluderer Sophia Roe, Thora Valdimarsdottir, Marie Hindkær, Trine Kjær, Freja Wewer, Frederik Lentz Andersen og Mads Emil Møller, som hver især er valgt ud fra deres unikke personlige stil. Forårskollektionen er skabt i Paris, hvor nye materialer og avanceret teknologi er blevet brugt i et væld af mættede jordfarver i det kendte UNIQLO-design.

Finsk sportsur

 

Er du til sport og action, og samtidig vil se gentleman stylish ud? Så tjek finske Suunto ud. Et af verdens førende producenter af sportsure. Deres nyeste Suunto 9 er et multisport GPS-ur med fedt design og intelligent batteri, så du ved, hvor længe det holder.

5.200 kr.

Se mere på Suuntos hjemmeside: www.suunto.com

 

Lyt til 

Hun er en Danmarks mest respekterede, anerkendte og roste forfattere, der blandt en række priser har modtaget Nordisk Råds Litteraturpris, og hvis seneste bog i eget navn nu er ude i 10. oplag. Han er en af vore mest produktive og anerkendte sangskrivere og producere med eget pladeselskab og en lang række udgivelser både som producer og i eget navn bag sig. Naja Marie Aidts og Nikolaj Nørlunds fælles musikalske aftryk er det bedste bud på et dybt og sprødt forårsalbum, og det har titlen Housewarming.

 

Kværn selv, mand!

Du skal i gang med at kværne din egen kaffe. Og det er der flere grunde til: Det smager bedre, da kaffens aroma bevares. Du kan sortere dårlige og beskadigede bønner fra, og så kan du eksperimentere med forskellige malegrader – den samme kaffebønne kan nemlig give forskellige smagsoplevelser. Nogle af de bedste elektriske kværne kommer fra mærker som Baratza og Oxo, og så den vildt dyre Mahlkönig-kværn til op mod 20.000 kr., og som er en af New York Times’ favoritter.

 

Slut med IKEA-testen

Man siger, at hvis I som par overlever at gå i IKEA sammen, så er I godt på vej. Men hvorfor ikke droppe det helt? Ifølge en amerikansk undersøgelse foretaget af den amerikanske møbelfabrikant Article sidste år blandt 2.000 voksne, så trækker det store veksler på forholdet med fælles indretning og indkøb af møbler. De fleste skændes i indflytningsfasen som i gennemsnit tager 216 timer, og det er altså lang tid at være sure på hinanden. Så tænk dig om, inden hun spørger ”IKEA?”

Besøg NORDs kultur butikker her:

Et stykke natur midt i villakvarteret

Et stykke natur midt i villakvarteret

Hvis du ikke er lokalkendt i Jægersborg området, er det ikke sikkert, du har haft din gang i Hundesømosen – et af Gentoftes fine, fredede naturområder, som har rødder tilbage i de danske kongers jagthistorie. Siden 1950’erne har den ofte været nævnt i forbindelse med, at mange af vores kendte arkitekter byggede deres egne huse her. NORD tog på tur i Hundesømosen med borgmester Hans Toft, som bl.a. kunne fortælle, hvor det mærkelige navn muligvis stammer fra.

læs mere
Kunstmaler Martin Brachér

Kunstmaler Martin Brachér

Den unge talentfulde kunstmaler Martin Brachér har KÆMPE SUCCES med at lave energiske og mystiske abstrakte malerier. Han er bedst når han får lov at udfolde sig på de helt store lærreder.  “Hvis folk først har set hvad et maleri i 3x3 meter kan gøre ved deres hjem,...

læs mere
error: Content is protected !!
X