Vælg en side

Hvordan ser foråret ud for manden? Vi har samlet en håndfuld af de mest interessante tendenser, tips og gadgets.

Danske influencers i UNIQLO-design

For at fejre den globale, japanske beklædningskæde UNIQLO nye forårskollektion, og at Danmark nu også har et UNIQLO’s -flagskib – åbnede 5. april på Strøget – har UNIQLO teamet up med streetstyle fotografen Søren Jepsen, som har fanget syv danske influencere i deres favorit Uniqlo U Spring/Summer must-haves under modeugen i København. Influencerne inkluderer Sophia Roe, Thora Valdimarsdottir, Marie Hindkær, Trine Kjær, Freja Wewer, Frederik Lentz Andersen og Mads Emil Møller, som hver især er valgt ud fra deres unikke personlige stil. Forårskollektionen er skabt i Paris, hvor nye materialer og avanceret teknologi er blevet brugt i et væld af mættede jordfarver i det kendte UNIQLO-design.

Finsk sportsur

 

Er du til sport og action, og samtidig vil se gentleman stylish ud? Så tjek finske Suunto ud. Et af verdens førende producenter af sportsure. Deres nyeste Suunto 9 er et multisport GPS-ur med fedt design og intelligent batteri, så du ved, hvor længe det holder.

5.200 kr.

Se mere på Suuntos hjemmeside: www.suunto.com

 

Lyt til 

Hun er en Danmarks mest respekterede, anerkendte og roste forfattere, der blandt en række priser har modtaget Nordisk Råds Litteraturpris, og hvis seneste bog i eget navn nu er ude i 10. oplag. Han er en af vore mest produktive og anerkendte sangskrivere og producere med eget pladeselskab og en lang række udgivelser både som producer og i eget navn bag sig. Naja Marie Aidts og Nikolaj Nørlunds fælles musikalske aftryk er det bedste bud på et dybt og sprødt forårsalbum, og det har titlen Housewarming.

 

Kværn selv, mand!

Du skal i gang med at kværne din egen kaffe. Og det er der flere grunde til: Det smager bedre, da kaffens aroma bevares. Du kan sortere dårlige og beskadigede bønner fra, og så kan du eksperimentere med forskellige malegrader – den samme kaffebønne kan nemlig give forskellige smagsoplevelser. Nogle af de bedste elektriske kværne kommer fra mærker som Baratza og Oxo, og så den vildt dyre Mahlkönig-kværn til op mod 20.000 kr., og som er en af New York Times’ favoritter.

 

Slut med IKEA-testen

Man siger, at hvis I som par overlever at gå i IKEA sammen, så er I godt på vej. Men hvorfor ikke droppe det helt? Ifølge en amerikansk undersøgelse foretaget af den amerikanske møbelfabrikant Article sidste år blandt 2.000 voksne, så trækker det store veksler på forholdet med fælles indretning og indkøb af møbler. De fleste skændes i indflytningsfasen som i gennemsnit tager 216 timer, og det er altså lang tid at være sure på hinanden. Så tænk dig om, inden hun spørger ”IKEA?”

Besøg NORD's Kultur butikker her:

Kunst / Nina Wedell-Wedellsborg

Kunst / Nina Wedell-Wedellsborg

Jeg vejleder de danske kunder i, hvor de bedst kan sælge deres effekter. Der er mange muligheder, da vi bl.a. afholder auktioner i London, Paris, Geneve, New York og Hong Kong, så det skal være noget, der har international interesse. Derudover hjælper jeg kunderne med vurderinger, eksport­tilladelser, tilbud på shipping og kontrakter – alsammen for at sikre at kunden får den bedst mulige service og tryghed, når et værk skal sælges i udlandet. Jeg har et helt særligt forhold til den danske kunstner Vilhelm Hammershøi – I 2017 satte Sotheby’s verdensrekord for det dyreste solgte maleri af en dansk kunstner på auktion.

læs mere
Rejse / Tel Aviv

Rejse / Tel Aviv

Tel Aviv er helt sin egen: Moderne, fremsynet, lækker og fuld af fristelser. Frisind og veganske restauranter trives her i den cool badeby med verdensberømt arkitektur og strandpromenade ud til Middelhavet.

læs mere
Rundt i kommunen med borgmesteren – Byens Hus vi skaber sammen

Rundt i kommunen med borgmesteren – Byens Hus vi skaber sammen

Sjældent har et navn passet så godt som ‘BYENS HUS’ med tilføjelsen ‘vi skaber sammen’. Dermed er hele værdigrundlaget og visionen på plads. Det her hus er for alle, og alle kan være med til at forme og fylde på indholdet. Meld dig på banen, hvis du har specifikke ønsker til, hvad der skal foregå, for alt er ganske nyt endnu. Huset er i den grad stadig under udvikling – og det skal det blive ved med at være.

læs mere
CHP Event i Bernstorffparken

CHP Event i Bernstorffparken

Det er ikke rigtig jul, før vi har været til det fantastiske julemarked på slottet i Bernstorffparken. Det er erfarne CPHevent, der står bag tilløbsstykket. Se og oplev alskens julepynt, smag på de lækreste julegodter i de historiske rammer, at hvor 130 fantastiske juleudstillere med alt, hvad hjertet begærer.

Fredag 6. december kl. 15-20.
Lørdag 7. december & søndag
8. december kl. 10-16.

læs mere
error: Content is protected !!
X