Vælg en side
Camilla Lawes madskribent
Camilla Lawes madskribent

Camilla Lawes

Camilla Lawes er madskribent, anmelder, foodstylist og forfatter af flere bøger: Mad til mange, Boost din sundhed og Kagetid.

Camilla har altid brugt rigtig mange timer i sit køkken, hvor hun har lavet mad og eksperimenteret med nye opskrifter og ideer. Det hun brænder allermest for er mad, som er smukt, smager godt og er enkelt og sundt. Desuden har Camilla et blødt hjerte for kager og desserter. Mottoet lyder “kvalitet frem for kvantitet”.

Sammen med samarbejdspartner og kok Rasmus Kjær kan Camilla hyres til lige præcis den middag/fest du går og drømmer om. De kommer med hele deres hold af kokke og tjenere – store som små arrangementer, hvor de vil forkæle gæsterne ud over det sædvanlige.

Madskribent
Anmelder
Foodstylist

Mine services

Blog, Foodstyling, kogebøger, Boost din sundhed (guide til slank, stærk og sund krop), madopskrifter, catering, kageopskrifter.

 

Muffins med svesker, kanel & mandler

Muffins med svesker, kanel & mandler

6 STYKKER 100 g sukker 2 æg 1/2 stang vanilje 100 g smeltet smør 100 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 200 g svesker uden sten   PYNT 40 g mandelflager 3 spsk. sukker blandet med 1 spsk. kanel   ENDVIDERE 1 smurt muffinsform Tænd ovnen på 190 grader. Pisk sukker,...

læs mere
NORD elsker citronmåne med marcipan & mynte

NORD elsker citronmåne med marcipan & mynte

Camilla Zarah Lawes: Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op­skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

læs mere
error: Content is protected !!
X