Vælg en side
Camilla Lawes madskribent
Camilla Lawes madskribent

Camilla Lawes

Camilla Lawes er madskribent, anmelder, foodstylist og forfatter af flere bøger: Mad til mange, Boost din sundhed og Kagetid.

Camilla har altid brugt rigtig mange timer i sit køkken, hvor hun har lavet mad og eksperimenteret med nye opskrifter og ideer. Det hun brænder allermest for er mad, som er smukt, smager godt og er enkelt og sundt. Desuden har Camilla et blødt hjerte for kager og desserter. Mottoet lyder “kvalitet frem for kvantitet”.

Sammen med samarbejdspartner og kok Rasmus Kjær kan Camilla hyres til lige præcis den middag/fest du går og drømmer om. De kommer med hele deres hold af kokke og tjenere – store som små arrangementer, hvor de vil forkæle gæsterne ud over det sædvanlige.

Madskribent
Anmelder
Foodstylist

Mine services

Blog, Foodstyling, kogebøger, Boost din sundhed (guide til slank, stærk og sund krop), madopskrifter, catering, kageopskrifter.

 

Nem tærte med sommerbær og is

Nem tærte med sommerbær og is

Denne tærte er utrolig let at tilberede, da bunden ikke skal bages først. Brug lige de sommerbær, du har lyst til. Server tærten lun med creme fraiche, flødeskum eller som mig - med en god vaniljeis. BUND:150 g koldt smør200 g hvedemel1/2 dl flormelis 1 æg1/2 spsk....

læs mere
error: Content is protected !!
X