



Camilla Lawes
Camilla Lawes er madskribent, anmelder, foodstylist og forfatter af flere bøger: Mad til mange, Boost din sundhed og Kagetid.
Camilla har altid brugt rigtig mange timer i sit køkken, hvor hun har lavet mad og eksperimenteret med nye opskrifter og ideer. Det hun brænder allermest for er mad, som er smukt, smager godt og er enkelt og sundt. Desuden har Camilla et blødt hjerte for kager og desserter. Mottoet lyder “kvalitet frem for kvantitet”.
Sammen med samarbejdspartner og kok Rasmus Kjær kan Camilla hyres til lige præcis den middag/fest du går og drømmer om. De kommer med hele deres hold af kokke og tjenere – store som små arrangementer, hvor de vil forkæle gæsterne ud over det sædvanlige.
Madskribent
Anmelder
Foodstylist
Kontakt
Mine services
Blog, Foodstyling, kogebøger, Boost din sundhed (guide til slank, stærk og sund krop), madopskrifter, catering, kageopskrifter.
Æblekage med tranebær & stjerneanis
Der er intet bedre end duften af nybagt kage. Sæt kagen i ovnen lige før dine gæster kommer og servér den lun med kold vaniljeskyr.
Chokoladekage med tørret frugt og kokos
Skøn sund chokoladekage, der er glutenfri. Den smager himmelsk!
Sirupskager med glasur og vaniljesmørcreme
En krydret kage fyldt med alle julens krydderier
Muffins med svesker, kanel & mandler
6 STYKKER 100 g sukker 2 æg 1/2 stang vanilje 100 g smeltet smør 100 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 200 g svesker uden sten PYNT 40 g mandelflager 3 spsk. sukker blandet med 1 spsk. kanel ENDVIDERE 1 smurt muffinsform Tænd ovnen på 190 grader. Pisk sukker,...
Tærte med bær og appelsin-vaniljecreme
Fine kager med hindbær, hvor du også kan bruge blåbær eller jordbær.
NORD elsker citronmåne med marcipan & mynte
Camilla Zarah Lawes: Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Opskrift / banan-gulerodsmuffin
En lækker sprød sund muffin opskrift af Camilla Lawes
Hindbærsnitter med pink glasur
Bland mel og sukker sammen. Skær smør i mindre stykker og rør i dejen. Saml dejen med et æg til en ensartet og glat dej. Pak dejen i husholdningsfilm og stil i køleskabet i 1 time.
Camilla Lawes – Chokolade fondant med syltede blommer
Denne skønne dessert er noget for alle, der elsker chokolade. Det er min absolut favoritdessert. Den smelter på tungen, og det flydende indre er fantastisk. Server den evt. med is eller de skønne syltede blomer.
Camilla Lawes laver snegle med kokos og mælke chokolade
Madstylist og kogebogsforfatter, kendt fra bl.a. Masterchef, giver dig her sin opskrift på snegle med kokus og mælkechokolade.
Camilla Lawes’ Honninghjerter
Til jul elsker jeg at bage småkager, en af mine favorit småkager er disse krydrede julehjerter.
Camilla Lawes – Chokoladekage med lys chokocreme og jordbær
Bunde: Pisk smør og sukker sammen, tilsæt æggene ét af gangen. Sigt mel, bagepulver og natron sammen og vend i æggemassen. Hak chokoladen fint og vend i sammen med marmelade. Rør kærnemælk i til en ensartet dej.
Camilla Lawes – Boost maden til din næste fest
Maden smager skønt. Den er lavet, så du føler, at den er kreeret præcis til din personlige, festlige lejlighed og ikke bare til et nummer i rækken – og så kan du være sikker på, at den er stylet, så den ser ultraindbydende ud, når du bestiller Camilla Zarah Lawes til at stå for måltidet.
Camilla Lawes – Jordbærkager med tecreme
Den lækre knasende bund, fyldt med den vidunderlige chokoladecreme med te smager fantastisk. En god variant til den klassiske jordbærkage. Kagen kan også tilberedes med brombær, blåbær eller hindbær.
Tarte tatin med æble og timian
Det er en fantastisk dessert, der smager skønt hele året, du kan samle kagen om morgenen eller aftenen før, så du kun skal bage den lige før den skal nydes. Server evt. med en stor skefuld vaniljeis til.
Camilla Lawes – Lækker hvid chokoladekage
Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små smeltede klumper inde i kagen. Smager dejligt.
Marokkansk appelsinkage
Fantastisk skøn kage, der smager af appelsin, mandler og kokos.
Kokketid: 15 min. Komfurtid: 2 timer. Bagetid: 45 min.