NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Camilla Lawes

Camilla Lawes er madskribent, anmelder, foodstylist og forfatter til 3 bøger: Mad til mange, Boost din sundhed og Kagetid.

Nordmagasinets faste kageopskrift dame
Desuden er Camilla vores faste kageopskrift dame i NORD-Magasinet. Det er blevet til en del lækre kager igennem årene. Se dem herunder.

Kvalitet frem for kvantitet
Camilla har altid brugt rigtig mange timer i sit køkken, hvor hun har lavet mad og eksperimenteret med nye opskrifter og ideer. Det hun brænder allermest for er mad, som er smukt, smager godt og er enkelt og sundt. Desuden har Camilla et blødt hjerte for kager og desserter. Mottoet lyder “kvalitet frem for kvantitet”.

I sit job som madskribent, er det blevet til mange opskrifter gennem tiden som fast madskribent på FEMINA, MAD, UGEBLADET SØNDAG, IN, ISABELLAS og MOVE.

Masterchef
I 2016 blev Camilla spurgt om hun ville deltage i MASTERCHEF på tv 3, og det blev et højt og rungende ja fra hende. På hendes blog kan du se nogle af de lækre opskrifter som hun gik og øvede sig på før og under optagelserne.

Book Camilla til din fest
Sammen med samarbejdspartner og kok Rasmus Kjær kan Camilla hyres til lige præcis den middag/fest du går og drømmer om. De kommer med hele deres hold af kokke og tjenere – store som små arrangementer, hvor de vil forkæle gæsterne ud over det sædvanlige.

Besøg hendes inspirerende blog med gode opskrifter og tips til lækker mad.

Madskribent
Anmelder
Foodstylist

Ny bog med 70 lækre  og smukke snacks til  selskab & fest

Ny bog med 70 lækre og smukke snacks til selskab & fest

Elsker du at holde et godt selskab, hvor du fra første færd forkæler dine gæster? Så er der masser af inspiration at hente i Appetizer Deluxe. Bogen giver dig over 70 opskrifter på lette, lækre og smukke snacks, der pirrer appetitten og slår den gode stemning an ved enhver festlig lejlighed fra receptioner og cocktailparties til fødselsdage og højtider.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X