mar 15, 2022 | Camilla Lawes, Featured, Is & kager, Opskrifter
Blend digestivekiks helt fint, tilsæt smør, og kør godt igennem. Tryk kiksemassen ud i en smurt springform på 20 cm i diameteren. Stil bunden på køl, mens du tilbereder fyldet.
Pisk æggeblommer med sukker til det er hvidt, rør Philadelphia i til en cremet masse. Tilsæt fintrevet limeskal.
læs mere
jan 4, 2022 | Camilla Lawes, Featured, Opskrifter
Er der en rest, så skær det i tykke skiver og rist og spis til morgenmad med syltetøj eller peanutbutter. Ingredienser: 3 hele æg, 100 g farin, 125 g smeltet smør, 4 modne bananer, 125 g hvedemel, 100 g kokosmel, 1 tsk. bagepulver, kornene fra en stang vanilje, drys, kokosflager
læs mere
nov 16, 2021 | Camilla Lawes, Featured, Is & kager
Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små smeltede klumper inde i kagen. Smager dejligt.
læs mere
sep 7, 2021 | Camilla Lawes, Opskrifter
Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små smeltede klumper inde i kagen. Smager dejligt.
læs mere
jun 1, 2021 | Camilla Lawes, Opskrifter
læs mere
mar 30, 2021 | Camilla Lawes, Gastro, Opskrifter
Der er intet bedre end duften af nybagt kage. Sæt kagen i ovnen lige før dine gæster kommer og servér den lun med kold vaniljeskyr. Du skal bruge: 3 æg, 50 g tranebær, 140 g rørsukker, 140 g smeltet smør, 150 g hvedemel, 1 tsk. bagepulver, 4 æbler, 1 spsk. kanel, 2 tsk. knust stjerneanis, 6 spsk. rørsukker, Smør til formen. Vaniljeskyr: Pisk æg med sukker. Tilsæt smør, hvedemel og bagepulver. Skyl æblerne, skær 1 af æblerne i fine terninger, og de andre i tynde både. Vend æbleterninger og tranebær i dejen, og kom den i en smurt springform på 20 cm. Læg æblebådene i cirkler oven på dejen. Bland kanel, stjerneanis og rørsukker sammen og drys over kagen. Bag kagen i 35 min ved 180 grader, servér gerne lun med kold vaniljeskyr.
læs mere
jan 6, 2021 | Camilla Lawes, Opskrifter
Skøn sund chokoladekage, der er glutenfri. Den smager himmelsk!
læs mere
nov 10, 2020 | Camilla Lawes, Gastro, Opskrifter
En krydret kage fyldt med alle julens krydderier.
DU SKAL BRUGE: 2 store æg, 100 g sukker, 1 dl sirup, 150 g smeltet smør, 250 g hvedemel, 1 tsk. nelliker, 1 tsk. kanel, 1 tsk. ingefær, 1 dl sirup, 1 tsk. kardemomme, 1 tsk. natron, 2 dl skyr,
SMØRCREME:
200 g usaltet blødt smør, 50 g flormelis, Kornene fra 1/2 vaniljestang
GLASUR:
300 g flormelis, ca. 1/2 dl kogende vand
PYNT:
Guldstøv og tørret hindbær
ENDVIDERE:
6 små rugbrødsforme eller en stor springform på 20 cm
læs mere
sep 1, 2020 | Camilla Lawes, Featured, Opskrifter
læs mere
jun 16, 2020 | Camilla Lawes, Opskrifter
Fine kager med hindbær, hvor du også kan bruge blåbær eller jordbær.
læs mere
mar 3, 2020 | Camilla Lawes, Gastro, Opskrifter
Camilla Zarah Lawes: Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
læs mere
dec 27, 2019 | Camilla Lawes, Featured, Gastro, Opskrifter
En lækker sprød sund muffin opskrift af Camilla Lawes
Ingredienser: 1/2 dl solsikkeolie, 2 æg, 3 spsk. honning, 1 meget moden banan, 100 g revet gulerod, 100 g havregryn, 50 g hvedemel, 25 g tranebær, 1 tsk. bagepulver, 2 tsk. vaniljesukker,
DRYS: 20 g kokosflager
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader
Pisk honning og olie sammen med en gaffel, tilsæt ægget et af gangen og pisk til en lys cremet masse.
Mos bananen og vend dem i sammen med fint revet gulerod.
Bland havregryn, hvedemel, bagepulver og vaniljesukker sammen, vend det i dejen.
Fordel dejen i muffinsforme der er foret med bagepapir, og bag dem i 8 minutter, drys med kokosflager og bag videre i 8 minutter.
læs mere
apr 9, 2019 | Camilla Lawes, Featured, Gastro, Opskrifter
Bland mel og sukker sammen. Skær smør i mindre stykker og rør i dejen. Saml dejen med et æg til en ensartet og glat dej. Pak dejen i husholdningsfilm og stil i køleskabet i 1 time.
læs mere
feb 19, 2019 | Camilla Lawes, Gastro, Opskrifter
Denne skønne dessert er noget for alle, der elsker chokolade. Det er min absolut favoritdessert. Den smelter på tungen, og det flydende indre er fantastisk. Server den evt. med is eller de skønne syltede blomer.
læs mere
dec 27, 2018 | Camilla Lawes, Gastro, Opskrifter
Madstylist og kogebogsforfatter, kendt fra bl.a. Masterchef, giver dig her sin opskrift på snegle med kokus og mælkechokolade.
læs mere
nov 6, 2018 | Camilla Lawes, Gastro, Opskrifter
Til jul elsker jeg at bage småkager, en af mine favorit småkager er disse krydrede julehjerter. Ca. 40 stk. Honninghjerter: 150 g farin, 150 g fast honning, 125 g smør, 2 æg, 1 appelsin, 500 g hvedemel, 1 tsk. hjortetaksalt, 1 tsk. kanel, 1 tsk. ingefær, 1 tsk. nelliker, 1 tsk. allehånde. Glasur: 250 g flormelis, 1/2 æggehvide, 1 tsk. glukose. Fremgangsmåde: Smelt farin, honning og smør i en lille gryde. Afkøl til stuetemperatur. Pisk æg i massen et af gangen. Riv appelsinen fint og vend i dejen, sammen med mel og alle krydderierne. Ælt dejen godt sammen, juster med lidt mel hvis dejen er for klistret. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir i 1 cm tykkelse og læg i køleskabet i 1 time, udstik til hjerter. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag ved 175 grader i 10-12 minutter. Afkøl på en rist
læs mere
aug 30, 2018 | Camilla Lawes, Gastro, Opskrifter
Bunde: Pisk smør og sukker sammen, tilsæt æggene ét af gangen. Sigt mel, bagepulver og natron sammen og vend i æggemassen. Hak chokoladen fint og vend i sammen med marmelade. Rør kærnemælk i til en ensartet dej.
læs mere
aug 30, 2018 | Camilla Lawes, Fest, Gastro, Konfirmation
Maden smager skønt. Den er lavet, så du føler, at den er kreeret præcis til din personlige, festlige lejlighed og ikke bare til et nummer i rækken – og så kan du være sikker på, at den er stylet, så den ser ultraindbydende ud, når du bestiller Camilla Zarah Lawes til at stå for måltidet.
læs mere
jun 15, 2018 | Camilla Lawes, Gastro, Opskrifter
Den lækre knasende bund, fyldt med den vidunderlige chokoladecreme med te smager fantastisk. En god variant til den klassiske jordbærkage. Kagen kan også tilberedes med brombær, blåbær eller hindbær.
læs mere
apr 3, 2018 | Camilla Lawes, Gastro, Opskrifter
Det er en fantastisk dessert, der smager skønt hele året, du kan samle kagen om morgenen eller aftenen før, så du kun skal bage den lige før den skal nydes. Server evt. med en stor skefuld vaniljeis til.
læs mere
feb 13, 2018 | Camilla Lawes, Featured, Gastro, Opskrifter
Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små smeltede klumper inde i kagen. Smager dejligt. Tilberedningstid: 10 min. Ovntid: 25 min. Portion: 20 små stykker. Du skal bruge: • 130 g smeltet smør • 150 g rørsukker • 2 æg • Fintrevet skal fra en økologisk citron • 200 g hvedemel • 1/2 tsk. bagepulver • Kornene fra en god vaniljestang • 125 g hvid chokolade. Pynt: • 15 g finthakkede pistacienødder • 25 g afskallede hasselnøddekerner. Smelt smørret og stil det til side. Pisk æg og sukker lyst og luftigt, og rør smørret i sammen med citronskal. Bland mel, bagepulver og vanilje sammen, og rør det i æggemassen. Hak chokoladen og vend i dejen. Hæld dejen i en ca. 15 x 20 cm lille bradepande foret med bagepapir. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 g i 25 minutter. Drys den færdige kage med de to slags nødder.
læs mere
dec 29, 2017 | Camilla Lawes, Gastro, Opskrifter
Fantastisk skøn kage, der smager af appelsin, mandler og kokos. Kokketid: 15 min. Komfurtid: 2 timer. Bagetid: 45 min. Du skal bruge: 3 økologiske appelsiner, 400 g mandler, blendet til mel, 60 g kokosmel, 200 g flormelis, 2 tsk. bagepulver, 3 æg, Appelsinsirup, 2 hele appelsiner, 80 g sukker, Pynt. Ristede kokosflager: • Skyl og kog de hele appelsiner i vand i 2 timer. Afkøl helt. • Flæk dem og fjern kerner, blend dem til en fin pure. • Tænd ovnen på 180 grader. • Bland mandelmel med kokosmel, flormelis og bagepulver og vend det i appelsinpuréen. Rør æggene i et af gangen. • Hæld dejen i en smurt randspringform (24 cm). • Bag kagen ca. i 45 minutter.
læs mere