Fine kager med hindbær, hvor du også kan bruge blåbær eller jordbær.
(8 tærter på 5 cm i diameter)
BUND
• 1/2 rulle butterdej
• 8 små forme på 5 cm i diameteren
FYLD
• 125 g hindbær
• 125 g blåbær
• 4 spsk. jordbærsyltetøj
APPELSIN-VANILJECREME
• 200 g græsk yoghurt 10%
• Skal fra 1 appelsin
• 50 g flormelis
• 1 spsk. vaniljesukker
DRYS
Flormelis
SÅDAN GØR DU
1. Tænd ovnen på 200 grader
2. Smør formene med smør
3. Del butterdej i 8 lige store stykker og fordel i bundene, prik med en gaffel
4. Fordel syltetøj i hver bund, sæt bærrene helt tæt
5. Bag kagerne i 10 minutter
6. Rør appelsincremen sammen, servere kagerne med en stor spiseske appelsin-vaniljecreme
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smuk, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et, blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Besøg NORD’s Kultur butikker her:
Syltede pærer med fyldig creme
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.
Marengs med saltet karamel
Vi elsker marengs, de er søde og sprøde, og smager vidunderligt med dulcecreme og saltflager.
Ris-dessert
Ris à la mande smager så skønt og er en dejlig dessert i december, her har jeg lavet den med græsk yoghurt og med en skøn sprød æblesalsa.