Vælg en side

Fine kager med hindbær, hvor du også kan bruge blåbær eller jordbær.

 

(8 tærter på 5 cm i diameter)

BUND

• 1/2 rulle butterdej

• 8 små forme på 5 cm i diameteren

FYLD

• 125 g hindbær

• 125 g blåbær

• 4 spsk. jordbærsyltetøj

APPELSIN-VANILJECREME

• 200 g græsk yoghurt 10%

• Skal fra 1 appelsin

• 50 g flormelis

• 1 spsk. vaniljesukker

DRYS

Flormelis

SÅDAN GØR DU

1. Tænd ovnen på 200 grader

2. Smør formene med smør

3. Del butterdej i 8 lige store stykker og fordel i bundene, prik med en gaffel

4. Fordel syltetøj i hver bund, sæt bærrene helt tæt

5. Bag kagerne i 10 minutter

6. Rør appelsincremen sammen, servere kagerne med en stor spiseske appelsin-vaniljecreme

 

camilla Lawes

Camilla Zarah Lawes

Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smuk, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et, blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

Besøg NORD’s Kultur butikker her:

Opskrift: Kokos-chai kugler

Opskrift: Kokos-chai kugler

Lækre romkugler med tranebær, mandler, kokos og dadler. Blend ingredienserne til en ensartet masse, tril kugler, og køl dem. Overtræk med smeltet mørk chokolade og drys med matcha. Perfekt til 12 personer på kun 20 minutter plus hviletid. Klar til servering efter afkøling.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.