Vælg en side

Velkommen
– skønne sale, god mad og vin

MovieHouse er et moderne biografkompleks med fem sale i topklasse på toppen af Experimentarium i hjertet af Hellerup. Vi har landets smukkeste biografudsigt, og vi prioriterer hygge, fællesskab, nærvær og store filmoplevelser i lækre velourstole.

Book Moviehouse til Events
Vi har op til 140 pladser i én enkelt sal og kan tilbyde en unik oplevelse i forbindelse med events, møder, konferencer eller lignende. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til netop dit arrangement, og står klar med professionelt personale og optimalt lyd- og billedudstyr. Samtidig kan vi tilbyde forplejning i mange former, både større eller mindre anretninger af mad og drikkevarer.

Firmabilletter og gavekort
Forkæl dit personale eller dine partnere med biografbilletter. Vælg mellem forskellige pakker, der kan inkludere billetter, forplejning og mad. Billetterne kan leveres digitalt med firmalogo og en særlig hilsen. og der findes også gavekuverter og gaveæsker i forskellige modeller.

Offentlige institutioner.
I MovieHouse har vi masser af muligheder til offentlige institutioner, hvor vi bl.a. kan tilbyde lukkede forestillinger for skoler og andre institutioner. Der er naturligvis mulighed for betaling med EAN-nr.

Vi gør os umage for at opfylde dine unikke ønsker, så skriv på event@moviehouse.dk eller ring på 70 20 11 25, og fortæl os hvad du har lyst til.

Biograf
Aktuelle film
Firmaevents
Café

Åbningstider

Mandag: 15-22
Tirsdag: 15-22
Onsdag: 15-22
Torsdag: 10-22
Fredag: 15-22
Lørdag: Lukket
Søndag: 12-22

Følg os

MovieHouse

Danmarks Lækreste Biograf ligger i Hellerup & fylder 5 år i december!

Danmarks Lækreste Biograf ligger i Hellerup & fylder 5 år i december!

Du har sikkert set billederne på nettet af de vilde røde velourstole, med de små bordlamper foran hver plads i MovieHouse. Med en flot udsigt over Øresund fra foyeren på 4. sal har de mange gæster nydt masser af vin, drinks og skønne caféretter, inden de har sat sig til rette i de lækre sale for en filmoplevelse ud over det sædvanlige.

MovieHouse – en helt særlig biograf

MovieHouse – en helt særlig biograf

At gå i MovieHouse på toppen af Experimentarium er en biografoplevelse version 2.0 – både den klassiske og elskede med røde velourstole og neon og en fremadskuende og moderne: For her er også café indrettet med ægte tæpper og indbydende møbler, som inviterer til fællesskab og gode snakke. Vores tanke bag Moviehouse er, at det skal være en oplevelse, der strækker sig ud over filmen.

error: Indhold er beskyttet.