Vælg en side

Du har sikkert set billederne på nettet af de vilde røde velourstole, med de små bordlamper foran hver plads i MovieHouse. Med en flot udsigt over Øresund fra foyeren på 4. sal har de mange gæster nydt masser af vin, drinks og skønne caféretter, inden de har sat sig til rette i de lækre sale for en filmoplevelse ud over det sædvanlige.

Ambitionerne for den nye biograf var tårnhøje i 2018, da Tatjana og Michael Obel besluttede sig for at åbne verdens bedste biograf. Det skulle være en biograf, der samlede publikum om filmoplevelsen og gav de bedste rammer for en hyggelig og lækker filmaften. Alt blev gennemtænkt til den mindste detalje.

Sæt hele aftenen af!

Hvordan ser en god aften egentlig ud? Det kunne være at mødes med nogle venner, spise lidt god og lækker mad og se en god film sammen, som man kan tale om bagefter. Det skal biografen kunne, så i MovieHouse starter mange med at komme i god tid og spise i foyeren inden filmen. Her er et udvalgt af retter inspireret af fransk bistro og nogle publikums favoritter. Her er vine, som er nøje udvalgt i samarbejde med Rasmus Zerr Vejbæk, som passer godt til maden, men kan også nydes for sig selv.

8 drinks og et håndplukket vinkort Lige nu er der 8 gode klassiske drinks på kortet. Alt fra Gin Tonic, Aperol Spritz, til en potent Negroni, som man snildt kan tage med i biografsalen og nyde under filmen. Man kan naturligvis også få alt i popcorn og sodavand, og med mere en 160 varianter slik er der noget for alle.  Det er også i MovieHouse, man finder lokale delikatesser. Lige nu kan man smage italiensk chokolade fra Italian food og de meget populære Gourmet Trøffelkugler.

  Der er kælet for det hele

Foyeren er indrettet med masser af god stil. Fra langbordet fra Provence, der tager selskaber op til 14 personer, til de bløde velourmøbler og de små cafearrangementer. De lysebrune læderstole er altid de første, der tages i brug på de hyggelige aftner. Selv musikken er nøje udvalgt til at skabe den helt rigtig stemning, når man går ud. Selv på toilettet finder man lækre produkter fra Tromborg.

Alle de film du gerne vil se

MovieHouse har et kriterie for at vælge film. De skal være gode. Her kan du se alt fra de største dramaer til de bedste kunstfilm. Fra perlerne fra Marvel til de gode danske film. Fra hele programmet i Biografklub Danmark til opera og klassisk musik fra scenerne i hele verden. Og til børnene er der altid et par gode film at vælge imellem. Er du til gysere, dokumentar eller noget helt andet, går du ikke forgæves i MovieHouse. Mange børnefilm vises også i original version med engelsk tale, ligesom man en gang i mellem kan se Danske film med engelske under-tekster.

Salene garanterer en oplevelse ud over det sædvanlige

Et fremragende billede på de store lærreder og en lyd, der krystklart og effektfuldt fylder salen, kommer ikke af sig selv. Her er investeret i det bedste udstyr med laserprojektion for klarhed og lysstyrke, Dolby Atmos, som er det førende lydsystem på markedet, og et godt udsyn fra alle pladser.

Prøv selv – besøg moviehouse!

Besøg NORD’s Kultur butikker her:

Rundt i kommunen med borgmesteren: Vores grønne vej

Rundt i kommunen med borgmesteren: Vores grønne vej

Jægersborg Allé strækker sig gennem en stor del af kommunen og har eksisteret i mere end 300 år – oprindelig som kongelig jagtvej. Senere blev området omkring Charlottenlund Station et yndet udflugtsmål med tog, som stoppede hvert
5. minut om søndagen. I dag er den lange allé stadig kommunens grønne åre med både skov, park, slotte, villaer og shopping. NORD Magasinet gik en tur med borgmester Michael Fenger ned ad forretningsstrøget.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.