Vælg en side

SÅDAN GØR DU

Vend forsigtigt risengrød med yoghurt, vaniljekorn, kanel og flormelis. Del æblet i kvarte, fjern kernehus og skær i tynde både. Riv appelsinen fint over æblebådene og pres saften over. Vend forsigtigt rundt. Fordel ris-desserten i små skåle og anret lidt æblesalsa over. Varm en pande og rist mandelflager gyldne. Drys over ris-desserterne.4 personer

4 pers.

400 g færdig risengrød
100 g græsk yoghurt
Kornene fra 1/2 vaniljestang
1 spsk. kanel
2 spsk. flormelis
Æblesalsa
1 rødt æble
Saft og skræl fra 1/2 appelsin
125 g mandelflager

camilla Lawes

Camilla Zarah Lawes

Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Opskrift: Kokos-chai kugler

Opskrift: Kokos-chai kugler

Lækre romkugler med tranebær, mandler, kokos og dadler. Blend ingredienserne til en ensartet masse, tril kugler, og køl dem. Overtræk med smeltet mørk chokolade og drys med matcha. Perfekt til 12 personer på kun 20 minutter plus hviletid. Klar til servering efter afkøling.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.