Pisk æggeblommer med sukker til det er hvidt, rør Philadelphia i til en cremet masse. Tilsæt fintrevet limeskal.
Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 minutter, tag bladene op af vandet, vrid dem let og smelt dem forsigtigt over et vandbad. Afkøl helt og pisk i cremen. Pisk ægge-
hviderne stive og vend dem forsigtigt i cremen.
Pisk fløden stiv og vend den i cremen til sidst. Fordel cremen over bunden. Kom husholdningsfilmen på kagen og stil den i
køleskabet i minimum 4 timer. Pynt med marengs og tørret hindbær.
TID: 30 minutter
HVILETID: 4 timer
ANTAL: 8-10 pers.
• 200 g digestivekiks
• 150 g smeltet smør
OSTEFYLD
• 2 æggeblommer
(1 bæger pasteuriseret)
• 100 g rørsukker
• 300 g Philadelphia cream cheese
• Skal fra 1 lime
• 7 blade husblas
• 3 æggehvider
• (2 bægre pasteuriseret)
• 2 1/2 dl piskefløde
PYNT
Marengeskys og
tørret hindbær
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Reinkarnerede morgenboller 30 stk.
Tror du på et liv efter brøddøden? Dough! Og slå bare stort brød op. Den store bagelyst giver masser af goodies til gemmerne.
Den Perfekte Start på en middag
L ad os i et kort sekund sende tankerne til Italien, og den stemning der spreder sig i lokalet, inden maden fylder bordet. Forventningens glæde, duften af hjemme-lavet canederli og den helt rigtige aperitivo cocktail til at starte samtalen.
Bananbrød med kokos
Er der en rest, så skær det i tykke skiver og rist og spis til morgenmad med syltetøj eller peanutbutter. Ingredienser: 3 hele æg, 100 g farin, 125 g smeltet smør, 4 modne bananer, 125 g hvedemel, 100 g kokosmel, 1 tsk. bagepulver, kornene fra en stang vanilje, drys, kokosflager