Vælg en side
Blend digestivekiks helt fint, tilsæt smør, og kør godt igennem. Tryk kiksemassen ud i en smurt springform på 20 cm i diameteren. Stil bunden på køl, mens du tilbereder fyldet.

Pisk æggeblommer med sukker til det er hvidt, rør Philadelphia i til en cremet masse. Tilsæt fintrevet limeskal.

Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 minutter, tag bladene op af vandet, vrid dem let og smelt dem forsigtigt over et vandbad. Afkøl helt og pisk i cremen. Pisk ægge-
hviderne stive og vend dem forsigtigt i cremen.

Pisk fløden stiv og vend den i cremen til sidst. Fordel cremen over bunden. Kom husholdningsfilmen på kagen og stil den i
køleskabet i minimum 4 timer. Pynt med marengs og tørret hindbær.

TID: 30 minutter
HVILETID: 4 timer
ANTAL: 8-10 pers.

• 200 g digestivekiks
• 150 g smeltet smør

OSTEFYLD
• 2 æggeblommer
(1 bæger pasteuriseret)
• 100 g rørsukker
• 300 g Philadelphia cream cheese
• Skal fra 1 lime
• 7 blade husblas
• 3 æggehvider
• (2 bægre pasteuriseret)
• 2 1/2 dl piskefløde

PYNT
Marengeskys og
tørret hindbær

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Bananbrød med kokos

Bananbrød med kokos

Er der en rest, så skær det i tykke skiver og rist og spis til morgenmad med syltetøj eller peanutbutter. Ingredienser: 3 hele æg, 100 g farin, 125 g smeltet smør, 4 modne bananer, 125 g hvedemel, 100 g kokosmel, 1 tsk. bagepulver, kornene fra en stang vanilje, drys, kokosflager

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X