Vælg en side
Blend digestivekiks helt fint, tilsæt smør, og kør godt igennem. Tryk kiksemassen ud i en smurt springform på 20 cm i diameteren. Stil bunden på køl, mens du tilbereder fyldet.

Pisk æggeblommer med sukker til det er hvidt, rør Philadelphia i til en cremet masse. Tilsæt fintrevet limeskal.

Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 minutter, tag bladene op af vandet, vrid dem let og smelt dem forsigtigt over et vandbad. Afkøl helt og pisk i cremen. Pisk ægge-
hviderne stive og vend dem forsigtigt i cremen.

Pisk fløden stiv og vend den i cremen til sidst. Fordel cremen over bunden. Kom husholdningsfilmen på kagen og stil den i
køleskabet i minimum 4 timer. Pynt med marengs og tørret hindbær.

TID: 30 minutter
HVILETID: 4 timer
ANTAL: 8-10 pers.

• 200 g digestivekiks
• 150 g smeltet smør

OSTEFYLD
• 2 æggeblommer
(1 bæger pasteuriseret)
• 100 g rørsukker
• 300 g Philadelphia cream cheese
• Skal fra 1 lime
• 7 blade husblas
• 3 æggehvider
• (2 bægre pasteuriseret)
• 2 1/2 dl piskefløde

PYNT
Marengeskys og
tørret hindbær

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Opskrift: Kokos-chai kugler

Opskrift: Kokos-chai kugler

Lækre romkugler med tranebær, mandler, kokos og dadler. Blend ingredienserne til en ensartet masse, tril kugler, og køl dem. Overtræk med smeltet mørk chokolade og drys med matcha. Perfekt til 12 personer på kun 20 minutter plus hviletid. Klar til servering efter afkøling.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.