Af CAMILLA ZARAH LAWES
Ingredienser
250 g honning
250 g muscovadosukker
1,5 dl kærnemælk
1 æg
500 g hvedemel
1 tsk. natron
1 tsk. ingefær
1 tsk. kanel
1 tsk. pomeransskal
1 tsk. allehånde
Revet skal og saft fra 1 appelsin
100 g rosiner
50 g tranebær
1.
Smelt honning og sukker i en gryde. Afkøl og rør kærnemælk i og rør ægget i.
2.
Bland mel, natron, ingefær, kanel, pomeransskal og allehånde sammen og vend i dejen. Tilsæt appelsinsaft og skal sammen med rosiner og tranebær.
3.
Tag en brødform med bagepapir og hæld dejen i. Bag den i en 175 grader varm ovn 50 minutter.
4.
Afkøl på en rist og skær i skiver, server med koldt smør.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Opskrift: Brownie og jordbær
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.
Hindbærmuffin
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.
Syltede pærer med fyldig creme
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.