Vælg en side

Af CAMILLA ZARAH LAWES

Ingredienser

250 g honning

250 g muscovadosukker

1,5 dl kærnemælk

1 æg

500 g hvedemel

1 tsk. natron

1 tsk. ingefær

1 tsk. kanel

1 tsk. pomeransskal

1 tsk. allehånde

Revet skal og saft fra 1 appelsin

100 g rosiner

50 g tranebær

 

1.

Smelt honning og sukker i en gryde. Afkøl og rør kærnemælk i og rør ægget i.

2.

Bland mel, natron, ingefær, kanel, pomeransskal og allehånde sammen og vend i dejen. Tilsæt appelsinsaft og skal sammen med rosiner og tranebær.

3.

Tag en brødform med bagepapir og hæld dejen i. Bag den i en 175 grader varm ovn 50 minutter.

4.

Afkøl på en rist og skær i skiver, server med koldt smør.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.