Er der en rest, så skær det i tykke skiver og rist og spis til morgenmad med syltetøj eller peanutbutter
Ingredienser:
3 hele æg
100 g farin
125 g smeltet smør
4 modne bananer
125 g hvedemel
100 g kokosmel
1 tsk. bagepulver
Kornene fra en stang vanilje
Drys
Kokosflager
Endvidere:
6 små forme på 3 dl eller en stor, smør til formene
Fremgangsmåde:
Pisk æggene godt med farin, tilsæt smør og rør godt.
Mos bananerne og rør dem
ud i dejen.
Bland mel, kokosmel, bagepulver og vaniljekorn sammen og kom det i æggemassen, og rør godt til en ensartet masse.
Smør formene og kom dejen i, drys med rørsukker og bag kagerne ved 180 grader, midt
i ovnen i ca. 25 minutter.
Kokketid: 15 minutter
Ovntid: 25 minutter
Besøg NORDs gastro butikker her:
Kanelsnurrer med rabarber
Det er rabarbertid. Brug sæsonens rabarberer på disse skønne kanelsnurrer
Cheesecake med lime, marengs og tørret hindbær
Blend digestivekiks helt fint, tilsæt smør, og kør godt igennem. Tryk kiksemassen ud i en smurt springform på 20 cm i diameteren. Stil bunden på køl, mens du tilbereder fyldet.
Pisk æggeblommer med sukker til det er hvidt, rør Philadelphia i til en cremet masse. Tilsæt fintrevet limeskal.
Krydret chokoladekage med marcipan og mandler
Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små smeltede klumper inde i kagen. Smager dejligt.