Vælg en side

Er der en rest, så skær det i tykke skiver og rist og spis til morgenmad med syltetøj eller peanutbutter

Ingredienser:
3 hele æg
100 g farin
125 g smeltet smør
4 modne bananer
125 g hvedemel
100 g kokosmel
1 tsk. bagepulver
Kornene fra en stang vanilje
Drys
Kokosflager

Endvidere:
6 små forme på 3 dl eller en stor, smør til formene

Fremgangsmåde:
Pisk æggene godt med farin, tilsæt smør og rør godt.
Mos bananerne og rør dem
ud i dejen.
Bland mel, kokosmel, bagepulver og vaniljekorn sammen og kom det i æggemassen, og rør godt til en ensartet masse.
Smør formene og kom dejen i, drys med rørsukker og bag kagerne ved 180 grader, midt
i ovnen i ca. 25 minutter.

Kokketid: 15 minutter
Ovntid: 25 minutter

 

Besøg NORDs gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.