Er der en rest, så skær det i tykke skiver og rist og spis til morgenmad med syltetøj eller peanutbutter
Ingredienser:
3 hele æg
100 g farin
125 g smeltet smør
4 modne bananer
125 g hvedemel
100 g kokosmel
1 tsk. bagepulver
Kornene fra en stang vanilje
Drys
Kokosflager
Endvidere:
6 små forme på 3 dl eller en stor, smør til formene
Fremgangsmåde:
Pisk æggene godt med farin, tilsæt smør og rør godt.
Mos bananerne og rør dem
ud i dejen.
Bland mel, kokosmel, bagepulver og vaniljekorn sammen og kom det i æggemassen, og rør godt til en ensartet masse.
Smør formene og kom dejen i, drys med rørsukker og bag kagerne ved 180 grader, midt
i ovnen i ca. 25 minutter.
Kokketid: 15 minutter
Ovntid: 25 minutter
Besøg NORDs gastro butikker her:
Hindbærmuffin
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.
Syltede pærer med fyldig creme
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.
Marengs med saltet karamel
Vi elsker marengs, de er søde og sprøde, og smager vidunderligt med dulcecreme og saltflager.