NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Elsker du at holde et godt selskab, hvor du fra første færd forkæler dine gæster? Så er der masser af inspiration at hente i Appetizer Deluxe. Bogen giver dig over 70 opskrifter på lette, lækre og smukke snacks, der pirrer appetitten og slår den gode stemning an ved enhver festlig lejlighed fra receptioner og cocktailparties til fødselsdage og højtider.

Af Camilla Zarah Lawes, Mussmanns forlag, udkommer slut nov.

Besøg NORDs gastro butikker her:

FBS Massage udvider til Hellerup

FBS Massage udvider til Hellerup

Klinikken blev oprindeligt etableret tilbage i 1992 og har ligget i 30 år på Frederiksberg. Nu udvider vi til Strandvejen 98 i Hellerup. Vi tilbyder massage, akupunktur, cupping og zoneterapi.

Få trådløs lyd High-Performance  Audio

Få trådløs lyd High-Performance Audio

High-Performance Audio i hjertet af København har fingeren på pulsen bl.a. med de bedste løsninger inden for trådløs lyd. Besøg butikken tæt på Nyhavn og oplev KEF LS60 Wireless, nyeste teknologi inden for trådløs lyd – bedre bliver det simpelthen ikke.

Konsilium21: 100% uvildig økonomisk rådgivning

Konsilium21: 100% uvildig økonomisk rådgivning

Har du brug for kompetent og erfaren sparring på boligkøb, låneomlægning og optimal seniorøkonomi, eller ønsker du hjælp til at finde det bedste tilbud på boligfinansiering, så book et første, gratis møde på 22 98 01 78 eller jjo@konsilium21.dk 


error: Indhold er beskyttet.
X