Vælg en side

Maden smager skønt. Den er lavet, så du føler, at den er kreeret præcis til din personlige, festlige lejlighed og ikke bare til et nummer i rækken – og så kan du være sikker på, at den er stylet, så den ser ultraindbydende ud, når du bestiller Camilla Zarah Lawes til at stå for måltidet.

Camilla Zarah Lawes elsker at lave mad til personlige fester. Hun arbejder som madskribent for bl.a. Femina, Søndag og Isabellas, hun er madblogger og har skrevet tre bøger om mad. Den ene er en kagebog, for hun indrømmer, at hun har lidt af en sød tand. Den nyeste handler om at booste sundheden, for den aktive madformidler mm. går ind for sundhed, men ikke fanatisme.

Elsker at lave mad til fester

Men én ting er at sidde ved skrivebordet eller vise de retter, jeg har lavet, til en fotograf. Den direkte respons, når jeg er ude til et arrangement og ser, at folk kan lide maden og er glade – det er bare et adrenalinkick. Jeg investerer jo mig selv og vil gerne give det bedste, jeg kan, til værten og gæsterne, når jeg kommer med mit hold. De skal have en god oplevelse, forklarer hun.

Sig rabatkoden NORD ved bestilling af menu til + 20 mennesker og få gratis marcarons med i prisen Gyldig til 1. okt.

Den personlige

Camilla, som bor i Hellerup med sine to børn og den franske bulldog Trøffel, gør meget ud af, at maden, hun kommer ud og laver, bliver personlig. Derfor tager hun ikke udgangspunkt i færdige menuer, men lægger vægt på samtalen med sine kunder for at finde frem til, hvad der vil gøre dem rigtig glade.

Mad på mange måder

Siden Camilla for cirka 20 år siden lidt tilfældigt blev assistent for en madskribent og bl.a. kom med rundt for at lave optagelser hos Danmarks stjernekokke, har hun været fanget af, hvad gode madoplevelser er. Hun gik også i kokkelære, men det var især at formidle mad på mange forskellige måder, som kom til at fylde i hendes karriere. Foruden opskrifter og kogebøger har hun bl.a. stået for foodstyling i madreklamer, været ghostwriter, har uddannet sig til kostvejleder og senest også været konsulent på foodtrucks. Så der er masser af afveksling i karrieren.

Boost din sundhed…

Har Camilla Zarah Lawes skrevet sammen med fysioterapeut Christina Reksted. Det er en anderledes trænings- og opskriftsbog, der viser, hvordan man opnår den maksimale effekt med en minimal indsats uden at omlægge sit og familiens liv.

Camilla Zarah Lawes
Mobil: 20 43 50 99
Skriver for SPIS BEDRE
camillalawes.blogspot.dk
Instagram: camillalawes
camilla_lawes@hotmail.com

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Hjemmelavede thai-klassikere nu som vegetar

Hjemmelavede thai-klassikere nu som vegetar

Hjemmelavede thai-klassikerenu som vegetar. Thai Lanna har lyttet til deres trofaste kunder og udvider det i forvejen store sortiment med endnu flere grønne retter. Maden er stadig den gode, hjemmelavede takeaway, som også er sund og i høj kvalitet, fordi alt bliver lavet fra bunden.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Ulf Pilgaard

Mardahl på frokosttur med Ulf Pilgaard

Man bliver aldrig for gammel til at forelske sig, betroede den folkekære skuespiller sig til NORDs redaktør, da de indtog frokosten på Restaurant Hellerup Sejlklub. Som han sidder der med sit mørke hår og gode glød med et smil på læben, fordi han om lidt kan sætte tænderne i højtbelagt smørrebrød med æg og rejer, og ikke mindst sin nye kæreste Annette Bavnhøj, som er med på en lytter, er det svært at tro, at Ulf Pilgaard næsten lige er blevet 80. 2020 skulle også have været sidste år med Cirkusrevyen, men en vis Corona forstyrrede afskedsforestillingen, så i år bliver det.

læs mere
En køkkenchefs bekendelse: Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær

En køkkenchefs bekendelse: Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær

Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær – 2 stjerner i Michelin. Er der nogle råvarer, som du opfatter som overvurderet? Jeg finder faktisk fois gras lidt overvurderet. Desuden synes jeg, at behovet for at spise så meget rødt kød er overvurderet. Vi skal jo have protein, og det er der også masser af i bælgfrugter. Jeg stiller store krav til bæredygtighed og økolog, men det handler stadig om den bedst mulige kvalitet. Jeg vil gerne bringe naturen ind på tallerkenen.

læs mere
error: Content is protected !!
X