Vælg en side

Maden smager skønt. Den er lavet, så du føler, at den er kreeret præcis til din personlige, festlige lejlighed og ikke bare til et nummer i rækken – og så kan du være sikker på, at den er stylet, så den ser ultraindbydende ud, når du bestiller Camilla Zarah Lawes til at stå for måltidet.

Camilla Zarah Lawes elsker at lave mad til personlige fester. Hun arbejder som madskribent for bl.a. Femina, Søndag og Isabellas, hun er madblogger og har skrevet tre bøger om mad. Den ene er en kagebog, for hun indrømmer, at hun har lidt af en sød tand. Den nyeste handler om at booste sundheden, for den aktive madformidler mm. går ind for sundhed, men ikke fanatisme.

Elsker at lave mad til fester

Men én ting er at sidde ved skrivebordet eller vise de retter, jeg har lavet, til en fotograf. Den direkte respons, når jeg er ude til et arrangement og ser, at folk kan lide maden og er glade – det er bare et adrenalinkick. Jeg investerer jo mig selv og vil gerne give det bedste, jeg kan, til værten og gæsterne, når jeg kommer med mit hold. De skal have en god oplevelse, forklarer hun.

Sig rabatkoden NORD ved bestilling af menu til + 20 mennesker og få gratis marcarons med i prisen Gyldig til 1. okt.

Den personlige

Camilla, som bor i Hellerup med sine to børn og den franske bulldog Trøffel, gør meget ud af, at maden, hun kommer ud og laver, bliver personlig. Derfor tager hun ikke udgangspunkt i færdige menuer, men lægger vægt på samtalen med sine kunder for at finde frem til, hvad der vil gøre dem rigtig glade.

Mad på mange måder

Siden Camilla for cirka 20 år siden lidt tilfældigt blev assistent for en madskribent og bl.a. kom med rundt for at lave optagelser hos Danmarks stjernekokke, har hun været fanget af, hvad gode madoplevelser er. Hun gik også i kokkelære, men det var især at formidle mad på mange forskellige måder, som kom til at fylde i hendes karriere. Foruden opskrifter og kogebøger har hun bl.a. stået for foodstyling i madreklamer, været ghostwriter, har uddannet sig til kostvejleder og senest også været konsulent på foodtrucks. Så der er masser af afveksling i karrieren.

Boost din sundhed…

Har Camilla Zarah Lawes skrevet sammen med fysioterapeut Christina Reksted. Det er en anderledes trænings- og opskriftsbog, der viser, hvordan man opnår den maksimale effekt med en minimal indsats uden at omlægge sit og familiens liv.

Camilla Zarah Lawes
Mobil: 20 43 50 99
Skriver for SPIS BEDRE
camillalawes.blogspot.dk
Instagram: camillalawes
camilla_lawes@hotmail.com

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X