DU SKAL BRUGE:
- 2 store æg
- 100 g sukker
- 1 dl sirup
- 150 g smeltet smør
- 250 g hvedemel
- 1 tsk. nelliker
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. ingefær
- 1 dl sirup
- 1 tsk. kardemomme
- 1 tsk. natron
- 2 dl skyr
SMØRCREME:
- 200 g usaltet blødt smør
- 50 g flormelis
- Kornene fra 1/2 vaniljestang
GLASUR:
- 300 g flormelis
- ca. 1/2 dl kogende vand
PYNT:
Guldstøv og tørret hindbær
ENDVIDERE:
6 små rugbrødsforme eller en stor springform på 20 cm
Besøg NORDs gastro butikker her:
Marengs med saltet karamel
Vi elsker marengs, de er søde og sprøde, og smager vidunderligt med dulcecreme og saltflager.
Ris-dessert
Ris à la mande smager så skønt og er en dejlig dessert i december, her har jeg lavet den med græsk yoghurt og med en skøn sprød æblesalsa.
Kage med vaniljesyltede pærer og kokos
En skøn sensommerkage, der både er lækker lun og kold af Camilla Lawes.