DU SKAL BRUGE:
- 2 store æg
- 100 g sukker
- 1 dl sirup
- 150 g smeltet smør
- 250 g hvedemel
- 1 tsk. nelliker
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. ingefær
- 1 dl sirup
- 1 tsk. kardemomme
- 1 tsk. natron
- 2 dl skyr
SMØRCREME:
- 200 g usaltet blødt smør
- 50 g flormelis
- Kornene fra 1/2 vaniljestang
GLASUR:
- 300 g flormelis
- ca. 1/2 dl kogende vand
PYNT:
Guldstøv og tørret hindbær
ENDVIDERE:
6 små rugbrødsforme eller en stor springform på 20 cm
Besøg NORDs gastro butikker her:
Opskrift: Kokos-chai kugler
Lækre romkugler med tranebær, mandler, kokos og dadler. Blend ingredienserne til en ensartet masse, tril kugler, og køl dem. Overtræk med smeltet mørk chokolade og drys med matcha. Perfekt til 12 personer på kun 20 minutter plus hviletid. Klar til servering efter afkøling.
Opskrift: Tarte tatin med ananas
Min absolutte favoritdessert, her er det en variation med ananas. Nyd den lun som den er, eller med flødeskum eller vaniljeis.
Opskrift: Brownie og jordbær
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.