DU SKAL BRUGE:
- 2 store æg
- 100 g sukker
- 1 dl sirup
- 150 g smeltet smør
- 250 g hvedemel
- 1 tsk. nelliker
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. ingefær
- 1 dl sirup
- 1 tsk. kardemomme
- 1 tsk. natron
- 2 dl skyr
SMØRCREME:
- 200 g usaltet blødt smør
- 50 g flormelis
- Kornene fra 1/2 vaniljestang
GLASUR:
- 300 g flormelis
- ca. 1/2 dl kogende vand
PYNT:
Guldstøv og tørret hindbær
ENDVIDERE:
6 små rugbrødsforme eller en stor springform på 20 cm
Besøg NORDs gastro butikker her:
Kage med vaniljesyltede pærer og kokus
En skøn sensommerkage, der både er lækker lun og kold af Camilla Lawes.
Islagkage med jordbær
1-2-3 så er der en lækker islagkage, den hurtigste kage der smager himmelsk.
Sprøde cookies med lime, havregryn og hasselnødder
Lækre sprøde cookies, der pyntes med hvid chokolade, spis dem, som de er – eller til en portion is.