Vælg en side

DU SKAL BRUGE:

  • 2 store æg
  • 100 g sukker
  • 1 dl sirup
  • 150 g smeltet smør
  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk. nelliker
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. ingefær
  • 1 dl sirup
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. natron
  • 2 dl skyr

SMØRCREME:

  • 200 g usaltet blødt smør
  • 50 g flormelis
  • Kornene fra 1/2 vaniljestang

GLASUR:

  • 300 g flormelis
  • ca. 1/2 dl kogende vand

PYNT:

Guldstøv og tørret hindbær

ENDVIDERE:

6 små rugbrødsforme eller en stor springform på 20 cm

 

Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op­skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smuk, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

Besøg NORDs gastro butikker her:

Nem tærte med sommerbær og is

Nem tærte med sommerbær og is

Denne tærte er utrolig let at tilberede, da bunden ikke skal bages først. Brug lige de sommerbær, du har lyst til. Server tærten lun med creme fraiche, flødeskum eller som mig - med en god vaniljeis. BUND:150 g koldt smør200 g hvedemel1/2 dl flormelis 1 æg1/2 spsk....

læs mere
error: Content is protected !!
X