NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små smeltede klumper inde i kagen. Smager dejligt.

Tilberedningstid: 10 min.
Ovntid: 25 min.
Portion: 20 små stykker

Du skal bruge


•  130 g smeltet smør
•  150 g rørsukker
•  2 æg
•  Fintrevet skal fra en økologisk citron
• 200 g hvedemel
• 1/2 tsk. bagepulver
• Kornene fra en god vaniljestang
• 125 g hvid chokolade

Pynt


• 15 g finthakkede pistacienødder
• 25 g afskallede hasselnøddekerner

Smelt smørret og stil det til side. Pisk æg og sukker lyst og luftigt, og rør smørret i sammen med citronskal. Bland mel, bagepulver og vanilje sammen, og rør det i æggemassen. Hak chokoladen og vend i dejen. Hæld dejen i en ca. 15 x 20 cm lille bradepande foret med bagepapir. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 g i 25 minutter. Drys den færdige kage med de to slags nødder.

Afkøl kagen og del den i firkanter.

Camilla Zarah Lawes


Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det jeg brænder allermest for er mad, som er smukt smager godt, er enkel og sund. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

camilla Lawes

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X