Vælg en side

6 STYKKER

  • 100 g sukker
  • 2 æg
  • 1/2 stang vanilje
  • 100 g smeltet smør
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 200 g svesker uden sten

 

PYNT

  • 40 g mandelflager
  • 3 spsk. sukker blandet med
  • 1 spsk. kanel

 

ENDVIDERE

1 smurt muffinsform

  • Tænd ovnen på 190 grader.

Pisk sukker, æg og vaniljekorn let sammen, og rør smørret i.

Sigt mel og bagepulver i dejen og rør forsigtigt. Skær sveskerne i kvarte, og vend dem i dejen. Fordel dejen i formene, drys med mandler og kanelsukker.
Bag i 15-20 minutter.

Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op­skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smuk, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

Besøg NORDs gastro butikker her:

Opskrift: Kokos-chai kugler

Opskrift: Kokos-chai kugler

Lækre romkugler med tranebær, mandler, kokos og dadler. Blend ingredienserne til en ensartet masse, tril kugler, og køl dem. Overtræk med smeltet mørk chokolade og drys med matcha. Perfekt til 12 personer på kun 20 minutter plus hviletid. Klar til servering efter afkøling.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.