6 STYKKER
- 100 g sukker
- 2 æg
- 1/2 stang vanilje
- 100 g smeltet smør
- 100 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 200 g svesker uden sten
PYNT
- 40 g mandelflager
- 3 spsk. sukker blandet med
- 1 spsk. kanel
ENDVIDERE
1 smurt muffinsform
- Tænd ovnen på 190 grader.
Pisk sukker, æg og vaniljekorn let sammen, og rør smørret i.
Sigt mel og bagepulver i dejen og rør forsigtigt. Skær sveskerne i kvarte, og vend dem i dejen. Fordel dejen i formene, drys med mandler og kanelsukker.
Bag i 15-20 minutter.
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smuk, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Besøg NORDs gastro butikker her:
Kanelsnurrer med rabarber
Det er rabarbertid. Brug sæsonens rabarberer på disse skønne kanelsnurrer
Cheesecake med lime, marengs og tørret hindbær
Blend digestivekiks helt fint, tilsæt smør, og kør godt igennem. Tryk kiksemassen ud i en smurt springform på 20 cm i diameteren. Stil bunden på køl, mens du tilbereder fyldet.
Pisk æggeblommer med sukker til det er hvidt, rør Philadelphia i til en cremet masse. Tilsæt fintrevet limeskal.
Bananbrød med kokos
Er der en rest, så skær det i tykke skiver og rist og spis til morgenmad med syltetøj eller peanutbutter. Ingredienser: 3 hele æg, 100 g farin, 125 g smeltet smør, 4 modne bananer, 125 g hvedemel, 100 g kokosmel, 1 tsk. bagepulver, kornene fra en stang vanilje, drys, kokosflager