Vælg en side

6 STYKKER

 • 100 g sukker
 • 2 æg
 • 1/2 stang vanilje
 • 100 g smeltet smør
 • 100 g hvedemel
 • 1 tsk. bagepulver
 • 200 g svesker uden sten

 

PYNT

 • 40 g mandelflager
 • 3 spsk. sukker blandet med
 • 1 spsk. kanel

 

ENDVIDERE

1 smurt muffinsform

 • Tænd ovnen på 190 grader.

Pisk sukker, æg og vaniljekorn let sammen, og rør smørret i.

Sigt mel og bagepulver i dejen og rør forsigtigt. Skær sveskerne i kvarte, og vend dem i dejen. Fordel dejen i formene, drys med mandler og kanelsukker.
Bag i 15-20 minutter.

Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op­skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smuk, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

Besøg NORDs gastro butikker her:

NORD elsker citronmåne med marcipan & mynte

NORD elsker citronmåne med marcipan & mynte

Camilla Zarah Lawes: Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op­skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

læs mere
error: Content is protected !!
X