Vælg en side

6 STYKKER

  • 100 g sukker
  • 2 æg
  • 1/2 stang vanilje
  • 100 g smeltet smør
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 200 g svesker uden sten

 

PYNT

  • 40 g mandelflager
  • 3 spsk. sukker blandet med
  • 1 spsk. kanel

 

ENDVIDERE

1 smurt muffinsform

  • Tænd ovnen på 190 grader.

Pisk sukker, æg og vaniljekorn let sammen, og rør smørret i.

Sigt mel og bagepulver i dejen og rør forsigtigt. Skær sveskerne i kvarte, og vend dem i dejen. Fordel dejen i formene, drys med mandler og kanelsukker.
Bag i 15-20 minutter.

Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op­skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smuk, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

Besøg NORDs gastro butikker her:

Bananbrød med kokos

Bananbrød med kokos

Er der en rest, så skær det i tykke skiver og rist og spis til morgenmad med syltetøj eller peanutbutter. Ingredienser: 3 hele æg, 100 g farin, 125 g smeltet smør, 4 modne bananer, 125 g hvedemel, 100 g kokosmel, 1 tsk. bagepulver, kornene fra en stang vanilje, drys, kokosflager

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X