Til 10 personer
Tid: 20 minutter
Bagetid: 1 time
Hviletid: 90 minutter
Chokocreme
• 400 g mælkechokolade
• 5 dl piskefløde
Bunde
• 150 g smør
• 200 g muscovadosukker
• 2 æg
• 200 g hvedemel
• 2 tsk. bagepulver
• 2 tsk. natron
• 1 dl kakaopulver
• 100 g mørk chokolade
• 100 g appelsinmarmelade
• 2 dl kærnemælk
Pynt
• 100 g hakket mørk chokolade
• 100 g hasselnøddeflager
• 250 g jordbær
Creme: Hak chokoladen fint, kog fløde og hæld den over chokolade og rør godt. Stil cremen i fryser 1 time.
Bunde: Pisk smør og sukker sammen, tilsæt æggene ét af gangen. Sigt mel, bagepulver og natron sammen og vend i æggemassen. Hak chokoladen fint og vend i sammen med marmelade. Rør kærnemælk i til en ensartet dej. Fordel dejen i en 22 cm smurt springform. Bag kagen i en 190 grader varm ovn i 1 time. Afkøl kagen helt og flæk den i to. Pisk chokoladecremen let og fordel halvdelen på den nederste bund. Læg den anden bund ovenpå. Smør resten af trøffelcremen på top og på siderne af kagen. Pynt med hakket chokolade og hasselnøddeflager. Skyl, nip og halver jordbær og pynt kagen.