Vælg en side

Opskrift

Antal: 8-10 personer
Tid: 40 min
Komfurtid: 10 min
Hviletid: 15 min + 3 timer

Blend kiks let groft. Smelt smør og hæld i kikseblandingen, vend sammen med en dejskraber. Fordel kiksemassen i bunden af formen og stil i køleskabet i 15 minutter.

Fyld: Varm jordbær og sukker op i en lille gryde, rør godt til en ensartet masse, stil i køleskabet i 15 minutter. Rør friskost sammen med bærkompot, rør vanilje i til en ensartet masse. Fyld i formen, dæk den til med film, og stil i fryser i 3 timer.

Pynt med jordbær.

Ingredienser

Bund
200 g chokoladekiks
60 g smør

Fyld
250 g jordbær
50 g sukker
400 g friskost
1 liter vaniljeis

Pynt
Jordbær
1 springform på 20 cm i diameteren

camilla Lawes

Camilla Zarah Lawes

Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.