Vælg en side

Opskrift til 16 styk.

Dej

300 g hvedemel
100 g sukker
200 g smør
1 æg

Fyld

250 g hindbærsyltetøj

Glasur

200 g flormelis
1/2 æggehvide
3 dråber rød frugtfarve

Pynt – Tørret hindbær

Bland mel og sukker sammen. Skær smør i mindre stykker og rør i dejen. Saml dejen med et æg til en ensartet og glat dej.  Pak dejen i husholdningsfilm og stil i køleskabet i 1 time. Del dejen i to portioner, rul den ud på bagepapir i en 0,5 cm tykkelse, i aflange baner der er 10 cm x ca 30cm. Bag i en 200 grader varm ovn i 10 minutter, bundene skal være let gyldne. Tag ud af ovnen, fordel hindbær syltetøj på den ene bund, læg den anden over og skær i trekanter mens bundene er varme (ellers knækker de).

Afkøl. Rør ingredienser til glasur sammen, den skal være tyk. Fordel på kagerne og drys med hindbær. Server med det samme, eller opbevar i dåse på køl.

camilla Lawes

Camilla Zarah Lawes

Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

Besøg NORD's Gastro butikker her:

Gastro / Mardahl på frokosttur

Gastro / Mardahl på frokosttur

Sammen med internationale stjerner som Emma Thompson og Emilia Clarke er han aktuel i biograffilmen Last Christmas. Han spiller hovedrollen i ny krimi-serie. Yderligere turnerer Peter Mygind det ganske land og holder foredrag. Men selvom NORD Magasinet møder en travl mand på Skovshoved Hotel, er der plads til overskud og smil.

læs mere
NORD deal / Sushi kurser 2020

NORD deal / Sushi kurser 2020

Sushi Lovers blev nr. 4 til VM i sushi, og er de sushi-elskendes foretrukne valg. Restauranten i Charlottenlund er uformel med masser af lækre retter til børn og voksne af allerhøjeste kvalitet, fulde af velsmag og til hverdagspriser.

læs mere
error: Content is protected !!
X