Opskrift til 16 styk.
Dej
300 g hvedemel
100 g sukker
200 g smør
1 æg
Fyld
250 g hindbærsyltetøj
Glasur
200 g flormelis
1/2 æggehvide
3 dråber rød frugtfarve
Pynt – Tørret hindbær
Bland mel og sukker sammen. Skær smør i mindre stykker og rør i dejen. Saml dejen med et æg til en ensartet og glat dej. Pak dejen i husholdningsfilm og stil i køleskabet i 1 time. Del dejen i to portioner, rul den ud på bagepapir i en 0,5 cm tykkelse, i aflange baner der er 10 cm x ca 30cm. Bag i en 200 grader varm ovn i 10 minutter, bundene skal være let gyldne. Tag ud af ovnen, fordel hindbær syltetøj på den ene bund, læg den anden over og skær i trekanter mens bundene er varme (ellers knækker de).
Afkøl. Rør ingredienser til glasur sammen, den skal være tyk. Fordel på kagerne og drys med hindbær. Server med det samme, eller opbevar i dåse på køl.
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.