Du skal bruge
3 æg
50 g tranebær
140 g rørsukker
140 g smeltet smør
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
4 æbler
1 spsk. kanel
2 tsk. knust stjerneanis
6 spsk. rørsukker
Smør til formen
Tilbehør
Vaniljeskyr
Pisk æg med sukker. Tilsæt smør, hvedemel og bagepulver. Skyl æblerne, skær 1 af æblerne i fine terninger, og de andre i tynde både. Vend æbleterninger og tranebær i dejen, og kom den i en smurt springform på 20 cm. Læg æblebådene i cirkler oven på dejen. Bland kanel, stjerneanis og rørsukker sammen og drys over kagen. Bag kagen i 35 min ved 180 grader, servér gerne lun med kold vaniljeskyr.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Ris-dessert
Ris à la mande smager så skønt og er en dejlig dessert i december, her har jeg lavet den med græsk yoghurt og med en skøn sprød æblesalsa.
Kage med vaniljesyltede pærer og kokus
En skøn sensommerkage, der både er lækker lun og kold af Camilla Lawes.
Islagkage med jordbær
1-2-3 så er der en lækker islagkage, den hurtigste kage der smager himmelsk.