Vælg en side

Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små smeltede klumper inde i kagen. Smager dejligt.

OPSKRIFT
(10-12 personer)
En skøn krydret kage med nogle af julens krydderier.
Server den som den er eller med en kugle is. Uden gluten.
• 100 g mandler, blendet til mel
• 150 g farin
• 1 tsk. nelliker
• 2 tsk. kanel
• 150 g smør
• 100 g mørk chokolade
• 3 æg
Bland mandelmel med farin, nelliker og kanel. Smelt smør og chokolade over et vandbad. Rør mandelmelblandingen i. Pisk æg i et ad gangen. Fordel dejen i en smurt tærteform. Bag den i en 175 grader varm ovn i 35 minutter. Afkøl let og tag ud af formen.

Bananbrød med kokos

Bananbrød med kokos

Er der en rest, så skær det i tykke skiver og rist og spis til morgenmad med syltetøj eller peanutbutter. Ingredienser: 3 hele æg, 100 g farin, 125 g smeltet smør, 4 modne bananer, 125 g hvedemel, 100 g kokosmel, 1 tsk. bagepulver, kornene fra en stang vanilje, drys, kokosflager

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X