Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små smeltede klumper inde i kagen. Smager dejligt.
OPSKRIFT
(10-12 personer)
En skøn krydret kage med nogle af julens krydderier.
Server den som den er eller med en kugle is. Uden gluten.
• 100 g mandler, blendet til mel
• 150 g farin
• 1 tsk. nelliker
• 2 tsk. kanel
• 150 g smør
• 100 g mørk chokolade
• 3 æg
Bland mandelmel med farin, nelliker og kanel. Smelt smør og chokolade over et vandbad. Rør mandelmelblandingen i. Pisk æg i et ad gangen. Fordel dejen i en smurt tærteform. Bag den i en 175 grader varm ovn i 35 minutter. Afkøl let og tag ud af formen.
Marengs med saltet karamel
Vi elsker marengs, de er søde og sprøde, og smager vidunderligt med dulcecreme og saltflager.
Ris-dessert
Ris à la mande smager så skønt og er en dejlig dessert i december, her har jeg lavet den med græsk yoghurt og med en skøn sprød æblesalsa.
Kage med vaniljesyltede pærer og kokos
En skøn sensommerkage, der både er lækker lun og kold af Camilla Lawes.