Lækre sprøde cookies, der pyntes med hvid chokolade, spis dem, som de er – eller til en portion is.
Fremgangsmåde:
Rør smør og sukker sammen. Tilsæt æggeblommen, fløde, vaniljekorn og limeskal. Sigt mel og bagepulver sammen og kom det i dejen, rør havregryn og hasselnødder i. Ælt dejen til en fast ensartet masse.
Del dejen i to lige store stykker og tril dem til to tykke stænger, pak dem i bagepapir og læg dem på køl i en time. Skær ti cookies af hver stang. Fordel dem på en bageplade med bagepapir på og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i
12 minutter.
Pynt med smeltet hvid chokolade og limeskal.
Ingredienser:
Antal 20 stykker
75 g blødt smør
100 g sukker
1 æggeblomme
1/2 dl piskefløde
kornene af en vaniljestang
1 tsk. bagepulver
75 g hvedemel
50 g havregryn
50 g hakkede hasselnødder
Pynt
Skal fra 1 lime
200 g smeltet hvid chokolade
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Opskrift: Brownie og jordbær
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.
Hindbærmuffin
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.
Syltede pærer med fyldig creme
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.