Vælg en side

Skøn sund chokoladekage, der er glutenfri. Den smager himmelsk!

8-10 stk.

DU SKAL BRUGE:

100 g tørrede dadler uden sten
80 g tørret abrikoser
3 æg
2 dl mælk
100 g mandler
1 1/2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
3 store spsk. kakaopulver
1 knsp. salt
70 g kokosmel
3 spsk. kokosolie

 

ENDVIDERE

1 smurt springform på 18 cm

 

PYNT:

75 g mørk chokolade
1 dl kokosflager
skovsyre

 

FREMGANGSMÅDE

Blend dadler og abrikoser til en ensartet masse. Pisk æg i et ad gangen. Bland mælk og kokosolie i massen. Blend mandler til fint mel, vend i daddelmassen sammen med bagepulver, natron, kakao, salt og kokosmel. Fordel dejen i formen og bag i en 180 grader varm ovn i 35 minutter. Afkøl let og løsn kagen fra formen og lad den køle helt af. Hak chokoladen fint og smelt over et vandbad, hæld den varme chokolade over kagen og fordel med en palet. Drys med kokosflager og skovsyre. Stil køligt til chokoladen har sat sig.

camilla Lawes

Camilla Zarah Lawes

Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.