Vælg en side

Hold dit unikke, skræddersyede event for op til 1000 mennesker i et råt pakhus med udsigt til vandet – og vær forberedt på at alt kan lade sig gøre.

Drøm stort og lad fantasien flyve, når du skal planlægge et kæmpe venue.

– Det lyder måske som en kliché, men her er det faktisk kun fantasien, der sætter grænser, fortæller partner Jan Marcher.

Events i særklasse

Pakhus 11 ved Nordhavn er stedet til de store, eksklusive firmaarrangementer, modeshows, lance-ringer og konferencer – og naturligvis også til bryl-lupper, som skal være helt i særklasse.

Fantastisk rum

300 spisende gæster eller 1000 stående til en koncert er der plads til i et fantastisk og ekstremt råt rum, som engang har været vognværksted. De gamle kraner hænger stadig i loftet, og fra de store vinduer kan du se havnen lige udenfor.

Pakhus 11 står for projektledelsen lige fra start: De rådgiver og kommer med kvalificerede ideer og input. De arrangerer også alt – lige fra indretning, lys, lyd og teknik, til cocktails, mad og underholdning. Endelig gennemfører de eventet, så alt spiller.

Besøg NORDs gastro butikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.